Sajam zapošljavanja

Sajam zapošljavanja

Sajmovi poslova održaće se krajem decembra 2023. godine i u januaru, februaru, martu i aprilu 2024. godine.

U poslednjih 14 godina Work and Travel Group je organizovao velike sajmove poslova sa poslodavcima i organizatorskim kompanijama iz Sjedinjenih Američkih Država. Na našim sajmovima poslova do sada je učestvovalo preko 6000 studenata!

Šta je sajam poslova?

Na sajmu poslova u Srbiji koji organizuje Work and Travel GROUP odvijaju se uživo intervjui sa vašim budućim poslodavcima iz Amerike (vlasnicima/menadžerima restorana, hotela itd). To je najbolja prilika za poslodavce da upoznaju svoje buduće zaposlene i objasne im koja su njihova očekivanja, a sa druge strane za studente da pre odlaska u SAD budu detaljno upoznati sa svim zahtevima i sigurni za njihov budući posao i boravak u SAD-u. Odabir kandidata za sajmove poslova od strane organizatora programa/poslodavaca vrši se na osnovu CV-a, testa engleskog jezika kao i ocene iz znanja konverzacije engleskog jezika. Potom poslodavci/organizatori vrše selekciju i pozivaju kandidate na određene sajmove poslova za koje smatraju da bi mogli odgovoriti njihovim zahtevima (svaki kandidat biće pozvan na najmanje jedan sajam poslova). Na sajmu posla na osnovu CV-a i kroz direktan intervju poslodavci i sponzori biraju one studente za koje smatraju da će na najbolji način odgovoriti zahtevima posla i nude im radnu ponudu (ugovor).

Jedini smo organizovali uživo intervjue u Srbiji sa poslodavcima iz SAD-a kako biste bili sigurni za vaš budući posao!

 

Raspored sajmova poslova za Summer Work and Travel 2024 možete pogledati u nastavku:

1.Sajam poslova za “MARTHA`S VINEYARD″ održaće se u tokom januara 2024. godine (broj mesta OGRANIČEN)
2.Veliki Sajmovi Poslova za pozicije širom Amerike održaće se u periodu decembar – april.

Datume održavanja svih sajmova poslova ćemo blagovremeno objaviti. Sajmovi zapošljavanja će se održati u periodu decembar-april.

OBRATITE PAŽNJU! Pojedine agencije reklamiraju da organizuju sajmove poslova što u praksi ne čine. Najbolji dokaz za to su veoma šture informacije o tzv. “sajmovima”, nedostatak datuma održavanja , video zapisa sa bilo kojeg održanog sajma i slično.

BUDITE INFORMISANI.

Sajam poslova 2015. – INTERVJUI SA STUDENTIMA

Sajam Poslova 2016. (1.deo)

Sajam Poslova 2016. (2.deo)

SAJAM POSLOVA 2015.

SAJAM POSLOVA 2011. (1. DEO)

SAJAM POSLOVA 2011. (2.DEO)

SAJAM POSLOVA 2010.

SAJAM POSLOVA 2009.