Summer Camp

SUMMER CAMP

BUDI INSTRUKTOR U TRADICIONALNOM AMERIČKOM LETNJEM KAMPU!

Šta je Summer Camp?

Zamisli da istog dana jašeš konje, jedriš na jezeru okruženo šumom, igraš košarku, odbojku ili tenis, uz logorsku vatru pričaš priče deci. Svake godine, stotine hiljada dece uzrasta 5-17 godina učestvuje na letnjim kampovima širom SAD-a. Konkretne aktivnosti mogu da variraju od kampa do kampa, ali atmosfera zabave i prijateljstva ostaje ista.

Budi deo američke tradicije

Kao deo CIEE Camp Exchange USA programa u periodu od 10 nedelja otkrićeš šta zaista znači biti lider i učitelj. Prenoseći znanje otkrićeš sopstvenu snagu i interesovanja pomažući drugima da razviju talente. Kroz prave vrednosti i život u prirodi učićeš zajedno sa njima o životu u Americi.

Stekni prijatelje iz celog sveta

Napravi konekcije za ceo život

Kampovi vole da angažuju međunarodno osoblje kako bi doneli novu kulturu, raznolikost i veštine, što ti otvara šansu da radiš sa neverovatnim ljudima iz celog sveta. Učestvovaćeš u iskustvu kulturne razmene koje će ti omogućiti da:

Doživiš i razumeš američku kulturu
Napraviš promenu u životu dece u letnjem kampu
Razviješ osnovne liderske i učiteljske sposobnosti i nezavisnost
Ostvariš doživotna prijateljstva sa svojim vršnjacima, mentorima i mladima iz kampa
Budeš ambasador svoje zemlje
Uneseš deo sebe i svoje kulture kroz smislenu interakciju sa decom iz kampa i kolegama na poslu
Budeš deo jednog od 300 kampova sa kojima CIEE organizator sarađuje
Zaradiš novac koji kasnije možeš da iskoristiš za putovanja Sjedinjenim Američkim Državama u okviru 30 dana nakon završetka programa.

Još vremena za avanturu

U okviru CIEE Camp Exchange USA programa provešćeš do 10 nedelja u prirodi, steći ćeš nove veštine i nadograditi već postojeće, naučiti kako da budeš lider i učitelj, imaćeš priliku da stekneš doživotna prijateljstva. Nakon vremena provedenog u kampu, imaćeš 30 dana da putuješ Sjedinjenim Američkim Državama, doživiš američku kulturu i njen način života u potpunosti. Isplaniraj posetu američkim prijatejlima koje si upoznao!
Start your adventure today

ZAPOČNI AVANTURU DANAS

Prijavi Se