Pozicije

POZICIJE

INTERNSHIP

POZICIJE

The Broadmoor zapošljava Internship/Trainee studente na sledećim pozicijama.

Pozicija: Cook

Satnica: $12.32
Minimum trajanje ugovora: 12 meseci
Opis posla: Pripremanje hrane za doručak/ručak/večeru u restoranu u kom je student raspoređen. Hrana se priprema po receptima i strandardu hotela i restorana. Održavanje kuhinje čistom i organizovanom. Redovna kontrola inventara i obaveštavanje glavnog kuvara ako nešto fali i treba da se nabavi. Student mora imati adekvatno znanje o čuvanju hrane i skladištenju. Održavanje radne stanice i kuhinje čistom.
Neophodne veštine/iskustvo: Student mora biti odgovoran i pouzdan, i da dobro radi pod pritiskom, jer će raditi u hotelu koji stalno ima goste. Sposobnost da radi sam, ali i kao deo tima. Student mora imati diplomu gastronomije ili da je redovno upisan na studije gastronomije. Takođe, minimum od godinu dana radnog iskustva je poželjno. Odlično znanje engleskog jezika.

 

Pozicija: Server

Satnica: $12.32 ( satnica može biti manja, ali uz bakšiš )
Minimum trajanje ugovora: 6 meseci
Opis posla: Student će raditi kao konobar u nekom od restorana u hotelu. Mora biti upoznat sa menijem, svim sastojcima obroka i načinima pripreme. Odgovara na pitanja gostiju i predlaže gostima. Donosi hranu i piće gostima od kuhinje do stola. Redovno prilazi gostima, kako bi obezbedio maksimalnu uslugu. Ukoliko je potrebno, obavlja sve poslove koje bi inače obavljao busser.
Neophodne veštine/iskustvo: Nephodno je odlično znanje engleskog jezike i minimum godinu dana radnog iskustva.

 

Pozicija: F&B Attendant

Satnica: $12.32
Minimum trajanje ugovora: 6 meseci
Opis posla: Ukoliko je potrebno, pomaže ostalim kolegama. Donosi gostima sve što im je potrebno. Priprema pića po porudžbini, neophodno je da ima iskustvo i veštinu u pripremanju napitaka od kafe. Odgovara na pitanja gostiju u vezi sa hranom iz menija. Priprema hranu za poneti. Dopunjuje police i sve što je potrebno za rad. Prima račune i vrši naplatu. Na početku smene otvara kasu i na kraju zatvara uz nadzor glavnog menadžera.
Neophodne veštine/iskustvo: Neophodno je iskustvo od minimum godinu dana u restoranu. Dobro poznavanje napitaka od kafe je poželjno. Odlično znanje engleskog jezika.

 

Pozicija: Front Desk/Recepcija

Satnica: $12.32
Minimum trajanje ugovora: 12 meseci
Opis posla: Dočekuje goste na ulazu u hotel i pomaže prilikom ulaska u sobu ( check in ) i odjavljivanja iz sobe ( check out ). Rešava sve potencijalne probleme koji mogu nastati. Javlja se na telefon, prima poruke. Organizuje gostima prevoz i ostale usluge ukoliko su neophodne. Potrebno je da ima sve informacije u vezi sa radnim vremenom svih objekata i usluga u hotelu.
Neophodne veštine/iskustvo: Student mora imati diplomu ili da je redovno upisan na studije hotelijerstva. Poželjno je prethodno radno iskustvo u hotelu na recepciji. Odlično znanje engleskog jezika.

 

Pozicija: Reservation agent

Satnica: $12.32
Minimum trajanje ugovora: 12 meseci
Opis posla: Javlja se na telefonske pozive i odgovara na sva pitanja. Unosi podatke u kompjuter, potvrđuje rezervacije, menja rezervacije po zahtevu gostiju. Nudi i prodaje dodatne usluge u hotelu, kao što su spa, golf, večere. Organizuje prevoz gostima. Putem sajta i mejla poboljšava prodaju i povećava broj rezervacija.
Neophodne veštine/iskustvo: Student mora imati diplomu ili da je redovno upisan na studije hotelijerstva. Poželjno je prethodno radno iskustvo u hotelu. Odlično znanje engleskog jezika.

SMEŠTAJ

Poslodavac The Broadmoor nudi smeštaj studentima za prvih 25 dana i cena smeštaja iznosi 509$. Ukoliko student odabere da prvih 25 dana bude u tom smeštaju, sa prvog čeka će mu biti skinut taj iznos kako bi se platio smeštaj. Čak iako student odluči da ne ostane svih 25 dana, taj iznos će biti naplaćen za svih 25 dana. Pored toga, dodatnih 50$ će biti skinuto i taj iznos je nepovratan u svakom slučaju i to je taksa za čišćenje smeštaja.
Za studente koji odluče da ne žele da budu u tom smeštaju prvih 25 dana i za ostatak programa agencija Work and Travel Group u saradnji sa Organizatorima pruža pomoć studentima u pronalaženju smeštaja. Kandidati izmiruju sve finansijske obaveze nastale po osnovu troškova smeštaja. Svi studenti su dužni da od dana potpisivanja radne ponude samostalno započnu traženje smeštaja. Pri tome će imati asistenciju od strane agencije.

INTERVJU ZA POSAO

Poslodavac The Broadmoor će putem skype-a intervjuisati kandidate za sezonu 2022/23. Nakon što se prijavite, zakazuje Vam se intervju sa poslodavcem za najraniji datum koji odgovara kao Vama, tako i poslodavcu.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN!