Smeštaj na programu

SMEŠTAJ NA PROGRAMU

WORK AND STUDY CANADA

SMEŠTAJ NA PROGRAMU

Učesnicima se obezbeđuje smeštaj na programu i dužni su da plaćaju svoj smeštaj dok su na programu. Postoji nekoliko opcija smeštaja ( zavisno od grada u koji se ide ):

  1. Homestay ( Vancouver i Toronto ) – Na ovaj način učesnici mogu da dožive pravo iskustvo života u Kanadi i da se upoznaju sa svim običajima i kulturom grada u kom su. Tamwood pažljivo bira porodice sa kojima će učesnici živeti. Učesnici mogu da izaberu opciju sa tri obroka ili dva i takođe, a mogu deliti sobu sa nekim ili biti sami.
  2. Studentski domovi ( Whistler ) – Tamwood ima smeštaj za sve učesnike u Whistleru u nekoliko različitih zgrada ( sve zgrade su na udaljenosti od 10-20 minuta od kampusa ). Smeštaj uključuje spavaću sobu ( učesnici dele sobu ), zajedničko kupatilo, prostorije za pranje i sušenje veša, televizor, kuhinju, prostir za odmor i zabavu. U sklopu ovog smeštaja postoji i Residence Manager, ali su učesnici zaduženi za svoju pripremanje hrane, održavanje čistoće u smeštaju.
  3. Samostalni pronalazak smeštaja – Učesnici mogu i sami da pronađu svoj smeštaj u Hotelima, Hostelima, Bed and Breakfast itd. Studenti bi trebalo da rezervišu smeštaj bar dva meseca unapred, kako bi bili sigurnI. Tamwood i u ovom slučaju pomaže tako što prosleđuje informacije za smeštaj koji se nalaze u blizini.