Work & Study Canada

WORK & STUDY CANADA

UČI, RADI I ŽIVI U KANADI

Šta su Work and Study programi?

Work and Study Canada su edukativni programi namenjeni svim mladim ljudima koji žele da steknu nove veštine i usavrše svoja već stečena znanja u nekim od ponuđenih oblasti. Program je odobren i podržan od strane kanadske vlade i učesnici mogu ići u Kanadu na period od 48 nedelja pa i do dve godine ( 27 meseci ).
Pored toga što svi učesnici dobijaju diplomu nakon odslušanih predavanja i prilike da nakon završetka predavanja rade u nekim od svetkih firmi, učesnici imaju i mogućnost da u toku Study dela programa rade part time poslove iz bilo koje oblasti, kako bi finansirali svoj život u Kanadi.

 

 

 

Radno iskustvo u velikim firmama

Učesnici dobijaju priliku da slušaju predavanja iz izabranih oblasti i steknu diplome, a nakon toga da stečeno znanje iskoriste u Kanadi, radeći za neke od velikih svetskih kompanija kao što su: Microsoft, Amazon, Pepsi, MAC Cosmetics, Microsoft, IMAX, Nissan, Sheraton Hotels, Marriott, Four Seasons Hotel and Resort, Hilton Hotel i na taj način da naprave bitne poslovne veze i unaprede svoj CV.
Takođe, učesnici će u sklopu predavanja slušati gostujuće predavače koji rade u oblastima interesovanja učesnika.

GALERIJA

NAŠ PARTNER U KANADI

Lider u organizaciji kulturnih i edukativnih programa u Kanadi

Our partners in USA

Naša agencija sarađuje sa Organizatorom programa Tamwood na realizaciji ovih programa. Tamwood je osnovan 1992. godine i u svojoj organizaciji ima više različitih edukativnih, radnih i kulturnih programa, a pored toga nude i različite usluge podrške svim učesnicima programa. – TAMWOOD

Start your adventure today

ZAPOČNI AVANTURU DANAS

PRIJAVI SE