Nantucket


Nantucket-1

Nantucket ostrvo se nalazi na 30 milja od obale Cape Cod-a , popularna je elitna turistička destinacija i letnja kolonija,  karakteristično je po jednim od najskupljih nekretnina u americi, po navodima magazina „Forbes“. Ostrvo na kome vetar savršeno uređuje plaže, gde svaki svetionik izgleda kao da je sa razglednice, za mnoge posetioce ostavlja utisak idealne turističke destinacije. Magazin „National Geographic“ ga je proglasio za najbolje ostrvo na svetu.

Klima: Prosečna temperatura u letnjem periodu je oko 24oC

POSLODAVAC:

NNRgOaEa_400x400

Nuntucket Bike Shop osnovan je 1976. godine . Turistima i lokalnom stanovništvu godinama pruža nezaboravno iskustvo i mogućnost da obiđu celo ostrvo i uživaju u prelepom pogledu i svežem vazduhu. Pored usluge iznajmljivanja , vrše i servisiranje bicikala i skutera. Od zaposlenih traže energičnost, komunikativnost i timski rad.

Job title Hourly wage Tips Hours per week Housing cost per week Overtime
Customer service $12 No 40 $150 Yes
PRN18-STOP-SHOP-LOGO-1y-1-1-1-2-1High-e1369919727719Stop and Shop, kompanija koja je počela sa samo jednim objektom, ali se za jako kratko vreme pretvorila u lanac i sada se sastoji od vise od 375 objekata. Više od 100 godina svojim mušterijama nudi najbolji izbor i kvalitet proizvoda. Stop & Shop je spreman da ponudi poziciju svakome ko je motivisan, pozitivan, prijateljski nastrojen I spreman za rad u timu. Pozicije mogu biti razne: rad na kasi, pekari, čišćenje, rad u magacinu i još mnogi drugi.

Stop & Shop je lociran na Nantucket ostrvu države Massachusetts. To je prelepo malo ostrvo sa divnim plažama belog peska.

Pozicije koje Stop & Shop nudi:

 

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week Minimum hours per week Overtime Bonus
Supermarket Attendant $ 13.00 No Yes 25.00 30 hours Yes No

 

Poslodavac obezbeđuje smeštaj i on iznosi 25$ nedeljno.
Razlozi zašto da se odlučite za Stop & Shop:
–  Sjajna satnica

-smestaj za SAMO 25$ nedeljno
– Provedite leto na jednom od najtraženijih mesta za odmor
– Usavršite jezik
– Imate priliku da se bavite raznoraznim aktivnostima kao što su jedrenje, plivanje, ronejnje itd