Istocna Obala I

ISTOČNA OBALA I

UKOLIKO ŽELITE DA PROVEDETE LETO RADEĆI NA NEKOJ OD TURISTIČKIH DESTINACIJA UVEK POPULARNE ISTOČNE OBALE SAD-A, OMOGUĆILI SMO VAM DA DOBIJETE ŠANSU ZA INTERVJU NA SLEDEĆIM LOKACIJAMA: OCEAN CITY (MARYLAND), CAPE COD ( MASSACHUSETTS), BAR HARBOR (MAINE), EKSKLUZIVNI HOTELI ( HILTON HEAD ISLAND,BALD HEAD ISLAND), NEWPORT HOTEL GROUP (NEW HAMPSHIRE I RHODE ISLAND), KAO I MNOGIM DRUGIM ČIJE SE PONUDE NALAZE U PONUDI POSLOVA ISTOČNA OBALA I
 • MAINE

  Maine je savezna država koja se nalazi na krajnjem severoistoku SAD-a na granici sa susednom Kanadom. Turizam u ovoj državi spada u jednu od grana privrede koja je u konstatnom rastu. Morska hrana, lov i ribolov, kamping i druge vrste rekreacije na otvorenom posebno su zanimljive sve brojnijim turistima.

 • OCEAN CITY, MARYLAND

  Veoma popularna turistička destinacija na istočnoj obali SAD-a, grad koji se proteže duž 10 milja duge peščane plaže ,privuče dnevno tokom letnjih meseci preko 300 000 turista, a godišnje ga poseti oko 10 miliona. Grad poseduje više od 9500 hotelskih soba, 21 000 apartmana i ogroman broj restorana, prodavnica, barova...

 • EKSKLUZIVNI HOTELI

  Lokacije:HILTON HEAD ISLAND, SOUTH CAROLINABALD HEAD ISLAND, NORTH CAROLINA

 • CAPE COD

  Cape Cod je poluostrvo u obliku ruke koje se nalazi na istočnom delu države Massachusetts, odmah uz ostrvo Martha’s Vineyard i udaljeno je od njega 45 minuta vožnje trajektom.Karakteristično je po miljama prelepih peščanih plaža, prirodnim atrakcijama, istorijskim lokalitetima, umetničkim galerijama, velikom broju restorana sa četiri zvezdice i veoma je posećeno od strane turista i izletnika.

 • GLOUCESTER, MASSACHUSETTS

  Gloucester, Massachusetts osnovan je 1623. godine kao jedno od prvih doseljeničkih naselja na tlu SAD-a.smešten je na poluostrvu Ann (Cape Ann) i tokom svog postojanja i razvoja postao je je značajan pomorski centar. Status grada dobio je 1873. godine. Poznat je po najstarijoj pomorskoj luci u SAD-u i kao centar najveće likovne kolonije u severnoj Americi. Gloucester je udaljen samo sat vremena vožnje od Bostona.

 • NEWPORT HOTEL GROUP

  Newport Hotel Group je porodična kompanija osnovana 1993. godine koja u svom vlasništvu trenutno ima devet hotela u oblasti New England i Wyoming. Svojim radom i zalaganjem postali su poznati širom SAD-a po prevazilaženju očekivanja gostiju, radnika i zajednica gde imaju svoje objekte.

 • NEWPORT

  Newport Tent Company već više od trideset i pet godina uspešno posluje na području jugoistočnog dela New England regije kao jedna od vodećih kompanija koja se bavi postavljanjem šatora na otvorenom prostoru za raličite događaje.

 • NEW YORK STATE

  New York je savezna država u severoistočnom delu SAD-a. Graniči se sa državama: New Jersey, Pennsylvania, Connecticut, Massachusetts i Vermont. Najveći i najpoznatiji grad ove države svakako je New York City koji sa svojih 8.5 miliona stanovnika čini 40% ukupne populacije.

 • ANNAS HARBORSIDE GRILL

  Harborside grill je tradicionalni familijarni posao. Smesten u srcu Plymouth-a. Anna's Harborside Grill obezbedjuje svojim gostima jedinstveni dozivljaj i kvalitet usluge. Familijarni stari recepti sa notom grčke kuhinje. Ovo mesto ce Vam prirasti za srce i svakako napuniti stomake.

 • BREEZEWAY RESORT

  Breezeway Resort se nalazi u porodičnom posedu i posluje od 1970. godine, predstavlja „boutique“ motel koji nudi raznovrstan, moderan i besprekoran smeštaj sa mirnim okruženjem koje podsjeća na park. Nedaleko od odmarališta se nalazi besprekorna Misquamicut plaža. Odmaralište je locirano između resort Weekapaug i Watch Hill-a, do Block Island-a, dok se u okolini nalaze Mystic, Newport, Foxwoods i Mohegan Sun Casino. Breezeway je mirna oaza u čijoj blizini se nalaze atraktivne lokacije.

 • DELAWARE

  Delaware je prva država koja je usvojila federalni Ustav. Nalazi se na 49.mestu među 50 američkih država u pogledu površine i jedna je od najgušće naseljenih zemalja. Jedna je od samo nekoliko država koja ne ubira porez. Delaware se nalazi uglavnom u obalnom pojasu Atlantika, i duge peščane plaže jesu nešto što karakteriše ovu regiju.

 • PORTLAND, ME

  Portland je najveći grad u državi Maine. Veliki je ekonomski centar ove države i takođe veoma popularna turistička destinacija i luksuzno odmaralište. Najvće luka u Maine-u se nalazi u Portlandu. Udaljenost od Bostona je svega par sati. Po broju restorana i barova u gradu u odnosu na teriroriju, spada u jedan od vodećih gradova u SAD.

 • WELLFLEET, MASSACHUSSETS

  Wellfleet se nalazi na poluostrvu Cape Cod i većina površine se nalazi pod zaštitom. Ovaj grad je veoma poznat po morskim plodovima, pogotovo ostrigama, kojie imaju i svoj godišnji festival svakog oktobra. Prostrane plaže i obala svake godine privlače veliki broj turista, kao i veliki broj restorana.

 • AVON, MASSACHUSSETS

  Avon je gradić koji se nalazi u državi Massachusetts, na sat vremena vožnje od Bostona.

 • GRAND HOTEL, OCEAN CITY

  GRAND HOTEL & SPA se nalazi na poznatom šetalištu u Ocen City i ovo je idealno mesto za sve ljude koji žele da uživaju u komforu i luksuzu. Hotel nudi veliki broj različitih usluga kao što su restorani, barovi, poslastičarnice, konferencijski centri. Gosti mogu da uživaju u velikim golf terenima koji se nalaze u blizini, kao i u zabavnim parkovima koji se nalaze na šetalištu. U okviru ovog hotela, studenti mogu biti raspoređeni na jednu od pozicija, zavisno od intervjua.

 • DOLLES CANDYLAND INC

  Ocean City je jedno od najpopularnijih letovališta na istočnoj obali SAD-a, koje vikendom poseti i do 300 000 turista a leti je i zvanično najmnogoljudniji grad u Marylandu posle Washington D.C. Obiluje hotelima, restorani i kafićima kao raznim zabavnim parkovima i zabavnim atrakcijama. Ima svoje glavno šetalište gde je i skoncentrisan najveći broj ugostiteljskih objekata.