Istocna Obala I

ISTOČNA OBALA I

UKOLIKO ŽELITE DA PROVEDETE LETO RADEĆI NA NEKOJ OD TURISTIČKIH DESTINACIJA UVEK POPULARNE ISTOČNE OBALE SAD-A, OMOGUĆILI SMO VAM DA DOBIJETE ŠANSU ZA INTERVJU NA SLEDEĆIM LOKACIJAMA: OCEAN CITY (MARYLAND), CAPE COD ( MASSACHUSETTS), BAR HARBOR (MAINE), EKSKLUZIVNI HOTELI ( HILTON HEAD ISLAND,BALD HEAD ISLAND), NEWPORT HOTEL GROUP (NEW HAMPSHIRE I RHODE ISLAND), KAO I MNOGIM DRUGIM ČIJE SE PONUDE NALAZE U PONUDI POSLOVA ISTOČNA OBALA I
 • MAINE

  Maine je savezna država koja se nalazi na krajnjem severoistoku SAD-a na granici sa susednom Kanadom. Turizam u ovoj državi spada u jednu od grana privrede koja je u konstatnom rastu. Morska hrana, lov i ribolov, kamping i druge vrste rekreacije na otvorenom posebno su zanimljive sve brojnijim turistima.

 • MAINE HOTELI

  Maine je veoma popularna turistička lokacija i studenti imaju priliku da rade u luksuznim hotelima na ostrvu Mount Dessert koje svake godine poseti preko 3.5 miliona turista, kao i u popularnom odmaralištu Boothbay Harbor. Samo neki od poslodavaca koji zapošljavaju studente su The Claremont Hotel, Smuggler's Cove Inn itd.

 • OCEAN CITY, MARYLAND

  Veoma popularna turistička destinacija na istočnoj obali SAD-a, grad koji se proteže duž 10 milja duge peščane plaže ,privuče dnevno tokom letnjih meseci preko 300 000 turista, a godišnje ga poseti oko 10 miliona. Grad poseduje više od 9500 hotelskih soba, 21 000 apartmana i ogroman broj restorana, prodavnica, barova...

 • EKSKLUZIVNI HOTELI

  Lokacije:HILTON HEAD ISLAND, SOUTH CAROLINA, BALD HEAD ISLAND, NORTH CAROLINA

 • CAPE COD

  Cape Cod je poluostrvo u obliku ruke koje se nalazi na istočnom delu države Massachusetts, odmah uz ostrvo Martha’s Vineyard i udaljeno je od njega 45 minuta vožnje trajektom.Karakteristično je po miljama prelepih peščanih plaža, prirodnim atrakcijama, istorijskim lokalitetima, umetničkim galerijama, velikom broju restorana sa četiri zvezdice i veoma je posećeno od strane turista i izletnika.

 • GLOUCESTER, MASSACHUSETTS

  Gloucester, Massachusetts osnovan je 1623. godine kao jedno od prvih doseljeničkih naselja na tlu SAD-a. Smešten je na poluostrvu Ann (Cape Ann) i tokom svog postojanja i razvoja postao je je značajan pomorski centar. Status grada dobio je 1873. godine. Poznat je po najstarijoj pomorskoj luci u SAD-u i kao centar najveće likovne kolonije u severnoj Americi. Gloucester je udaljen samo sat vremena vožnje od Bostona.

 • NEWPORT HOTEL GROUP

  Newport Hotel Group je porodična kompanija osnovana 1993. godine koja u svom vlasništvu trenutno ima devet hotela u oblasti New England i Wyoming. Svojim radom i zalaganjem postali su poznati širom SAD-a po prevazilaženju očekivanja gostiju, radnika i zajednica gde imaju svoje objekte.

 • NEWPORT, RI

  Preservation Society u Newport, RI je najveća kulturna organizacija Rhode Island-a. Ovo društvo poseduje i čuva neka od najvećih arhitektonskih nalijeđa države Rhode Island.

 • NEW YORK STATE

  New York je savezna država u severoistočnom delu SAD-a. Graniči se sa državama: New Jersey, Pennsylvania, Connecticut, Massachusetts i Vermont. Najveći i najpoznatiji grad ove države svakako je New York City koji sa svojih 8.5 miliona stanovnika čini 40% ukupne populacije.

 • ANNAS HARBORSIDE GRILL

  Harborside grill je tradicionalni familijarni posao. Smešten u srcu Plymouth-a. Anna's Harborside Grill obezbeđuje svojim gostima jedinstveni doživljaj i kvalitet usluge. Familijarni stari recepti sa notom grčke kuhinje. Ovo mesto će Vam prirasti za srce i svakako napuniti stomake.

 • BREEZEWAY RESORT

  Breezeway Resort se nalazi u porodičnom posedu i posluje od 1970. godine, predstavlja „boutique“ motel koji nudi raznovrstan, moderan i besprekoran smeštaj sa mirnim okruženjem koje podsjeća na park. Nedaleko od odmarališta se nalazi besprekorna Misquamicut plaža. Odmaralište je locirano između resort Weekapaug i Watch Hill-a, do Block Island-a, dok se u okolini nalaze Mystic, Newport, Foxwoods i Mohegan Sun Casino. Breezeway je mirna oaza u čijoj blizini se nalaze atraktivne lokacije.

 • DELAWARE

  Delaware je prva država koja je usvojila federalni Ustav. Nalazi se na 49.mestu među 50 američkih država u pogledu površine i jedna je od najgušće naseljenih zemalja. Jedna je od samo nekoliko država koja ne ubira porez. Delaware se nalazi uglavnom u obalnom pojasu Atlantika, i duge peščane plaže jesu nešto što karakteriše ovu regiju.

 • PORTLAND, ME

  Portland je najveći grad u državi Maine. Veliki je ekonomski centar ove države i takođe veoma popularna turistička destinacija i luksuzno odmaralište. Najveća luka u Maine-u se nalazi u Portlandu. Udaljenost od Bostona je svega par sati. Po broju restorana i barova u gradu u odnosu na teriroriju, spada u jedan od vodećih gradova u SAD.

 • WELLFLEET, MASSACHUSSETS

  Wellfleet se nalazi na poluostrvu Cape Cod i većina površine se nalazi pod zaštitom. Ovaj grad je veoma poznat po morskim plodovima, pogotovo ostrigama, koje imaju i svoj godišnji festival svakog oktobra. Prostrane plaže i obala svake godine privlače veliki broj turista, kao i veliki broj restorana.

 • SOUTH YARMOUTH, MASSACHUSSETS

  South Yarmouth je gradić koji se nalazi u državi Massachusetts, na sat vremena vožnje od Bostona, na poluostrvu Cape Cod. Neki od poslodavaca kod kojih studenti mogu raditi su Cove at Yarmouth, Hearth and Kettle, Blue Water Riviera Beach Resort.

 • GRAND HOTEL, OCEAN CITY

  GRAND HOTEL & SPA se nalazi na poznatom šetalištu u Ocen City i ovo je idealno mesto za sve ljude koji žele da uživaju u komforu i luksuzu. Hotel nudi veliki broj različitih usluga kao što su restorani, barovi, poslastičarnice, konferencijski centri. Gosti mogu da uživaju u velikim golf terenima koji se nalaze u blizini, kao i u zabavnim parkovima koji se nalaze na šetalištu. U okviru ovog hotela, studenti mogu biti raspoređeni na jednu od pozicija, zavisno od intervjua.

 • DOLLES CANDYLAND INC

  Ocean City je jedno od najpopularnijih letovališta na istočnoj obali SAD-a, koje vikendom poseti i do 300 000 turista a leti je i zvanično najmnogoljudniji grad u Marylandu posle Washington D.C. Obiluje hotelima, restorani i kafićima kao raznim zabavnim parkovima i zabavnim atrakcijama. Ima svoje glavno šetalište gde je i skoncentrisan najveći broj ugostiteljskih objekata.