Centralna Amerika

CENTRALNA AMERIKA

OD TEKSASA NA JUGU DO VELIKIH JEZERA NA SEVERU SAD-A, PONUDA POSLOVA CENTRAL USA NUDI NAJVEĆE I NAJPOSEĆENIJE NACIONALNE PARKOVE POPUT YELLOWSTONE-A, GRAND CANYON-A, ZABAVNE PARKOVE CEDAR POINT (OHIO) I VALLEYFAIR (MINNESOTA), EKSKLUZIVNE HOTELE KAO ŠTO SU GRAND HOTEL (MICHIGAN), WALDORF ASTORIA U PARK CITY (UTAH), THE RITZ-CARLTON CLUB U ASPENU (COLORADO) I MNOŠTVO DRUGIH POSLOVA.
 • ASPEN, COLORADO

  Svetski poznata turistička meka za turiste iz svih delova sveta smeštena u Rocky planinama države Kolorado. Pored vrhunskih ski resort-a, ovo turističko mesto u toku letne sezone nudi mnoštvo aktivnosti poput pešačenja, vožnje bicikla, jahanja konja, pecanja, raftinga, vožnje gondolom do vrha planine Aspen…

 • MACKINAC ISLAND, MICHIGAN

  Mackinac Island je ostrvo i istoimeni grad u državi Michigan. Ostrvo je pre evropskih doseljenika naseljavalo lokalno indijansko pleme, a u 19. veku je bilo strateška pozicija za trgovinu krznom na Velikim jezerima. Krajem 19. veka postaje popularna turistička destinacija američke više klase.

 • SAGE HOSPITALITY HOTELS

  ★ Hilton Hotels & Resorts je internacionalni lanac full service hotela i glavni brend korporacije Hilton Worldwide..★ Marriott International je kompanija koja u svom sastavu ima veliki broj hotela širom sveta. Osnivač kompanije je J. Willard Marriott.

 • TRAVERSE CITY, MICHIGAN

  Traverse City koji koji je dobio ime po zalivu Grand Traverse u kome se nalazi, smešten je u Michigan-u . Grad koji ima oko 15 hiljada stanovnika najveći je proizvođač višnji u SAD-u i domaćin Nacionalnog festivala višnje, koji poseti preko 500 hiljada turista svake godine.

 • YELLOWSTONE NATIONAL PARK

  Provedite leto radeći u najvećem nacionalnom parku na svetu, koji se prostire na teritoriji tri savezne države (Wyoming, Montana i Idaho). Samo par mesta na svetu mogu da pruže posetiocu toliko prirodnih lepota i pejzaža kao ovaj park, što ga čini privlačnim za više od tri miliona posetilaca svake godine.

 • GRAND CANYON, ARIZONA

  Idealna lokacija za sve studente koji vole prirodu, Grand Canyon je jedna od najčešće posećivanih turističkih destinacija na svetu. Preko pet miliona turista poseti park tokom godine.

 • ZABAVNI PARK VALLEYFAIR

  Zabavni park Valleyfair nalazi se u gradu Shakopee jugozapadno od centra Minneapolis-a, u svojoj ponudi ima 75 različitih vožnji i atrakcija, uključujući i osam rolokostera, vodeni park Soak City, Planet Snoopy, živu zabavu, veliki broj restorana i najnoviju atrakciju Dinosaurs Alive!

 • ZABAVNI PARK CEDAR POINT

  Ovaj zabavni park se nalazi na obali jezera Erie u Sandusky, Ohio. Otvoren je još 1870. godine. Ovaj park ima više roller coaster-a nego bilo koji zabavni park u svetu i godinama unazad je proglašavan za najbolji zabavni park.

 • JACKSON HOLE

  Jackson je grad smešten u Jackson Hole dolini u Wyoming-u, na 1.900 m nadmorske visine. Ovaj grad je polazna tačka za milione turista koji posećuju obližnji Grand Teton i nešto severnije Yellowstone nacionalni park.

 • GALVESTON, TEXAS

  Galveston je primorski grad na obali Meksičkog zaliva u državi Texas. Nalazi se na istoimenom ostrvu i udaljen je oko 70 km od Houston-a. Grad je osnovan 1839. godine, a jedno vrijeme je bio i glavni grad republike Texas nakon njenog osamostaljenja od Španije.

 • PARK CITY, UTAH

  Poznato turističko mesto koje se nalazi 50km jugoistočno od Salt Lake City-a godišnje samo od turizma doprinese ekonomiji Utah preko 500 miliona dolara. Forbsov turistički magazine je uvrstio Park City 2011. godine među 20 najlepših gradova Amerike.

 • MONTANA

  “Big Sky Country” ,”The Treasure State” samo su neki od slogana kojima je opisana Montana . Teritorija ove države bogata je gasom, rudama, šumama i drugim prirodnim bogatstvima . Sektor koji se najbrže razvija je turizam o čemu govori činjenica da milioni turista godišnje posete Glacier National Park, Little Bighorn Battlefield National Monument i Yellowstone National Park.

 • YELLOWSTONE SUPER 8

  Yellowstone Super 8 Motel se nalazi na samom ulazu u park u gradu Gardiner. mesto je posebno pogodno za zaradu ali dosta studenata ovde upozna nove ljude i nove culture a i uživa u prelepim predelima okolnih planina. Planinarenje, pecanje, rafting samo su neke od aktivnosti u kojima možete uživati.

 • MINNESOTA

  Minesota je savezna država koja se nalazi na srednjem zapadu Sjedinjenih Američkih Država. Glavni grad je St. Paul, a ovaj grad se zajedno sa gradom Mineapolis nazive Twin Cities, jer ih razdvaja samo reka i često se gledaju kao jedan grad.

 • STAFFORDS HOSPITALITY INN

  Staffords Bay Inn smešten je u prelepom delu severnog dela SAD-a, u takozvanom Travese Bay-u. Ovaj prelepi hotel odiše šarmom 19 veka, a star je neverovatnih 125 godina, dok zapošljava studente sa Work and Travel Programa još od 1998.godine!

 • MACKINAW CITY

  Mackinaw City je gradić koji se nalazi u državi Michigan. U toku turističke sezone, ovaj grad posećuje veliki broj turista jer odatle polazi trajekt za istoimeno ostvo a i proglašen je za najpopularniji grad za turiste u državi Michigan

 • WISCONS DELLS, WI

  Wiscons Dells često ga dele na "The Dells" i jezero Delton a ukupnu populaciju grada čini 5500 stanovnika.

 • BOULDER, COLORADO

  Boulder se nalazi na visini od 5400 stopa iznad nivoa mora, a smešten je 30 milja severo-zapadno od glavnog grada Colorada

 • DENVER, CO

  Denver, CO – Grad i okrug Denver je najmnogoljudniji i glavni grad američke države Colorado.

 • PETOSKEY, MI

  Petoskey je gradić u državi Michigan koji se nalazi na obali jezera. Grad je veoma populan u Američkoj književnosti, jer je Ernest Hemingway proveo svoje detinjstvo u ovom grad. U ovom gradu se održava nekoliko festivala u toku leta koji privlače veliki broj turista.

 • LOUISVILLE

  Louisville je najveći grad u državi Kentucky i nazvan je po Kralju Luju XVI. Kao jedan od većih gradova u SAD, privlači veliki broj turista i ljudi, i pruža mogućnosti za zabavu i zaradu studentima. U toku leta, organizuje se najveći festiva na svetu u čast popularne grupe Beatles, kao i muzički festival Forecastle Festival, koji privuče preko 35000 turista.

 • VAIL RESORTS GRAND TETON LODGE COMPANY

  Pozitivna atmosfera , zabava, iskustvo i jedinstven kvalitet usluge kako bi Vaš doživljaj bio potpun tek neke su od mnogih vrijednosti koje Vail Resorts Grand Teton Lodge Company obezbeđuje.