Aljaska

ALJASKA

HIT DESTINACIJA NAŠE PONUDE U POSLEDNJIH 5 GODINA. PREKO 400 NAŠIH STUDENTA JE PROŠLOG LETA UČESTVOVALO NA PROGRAMU U GRADOVIMA ANCHORAGE, FAIRBANKS, SEWARD I DENALI NATIONAL PARK. RAD U PRESTIŽNIM HOTELIMA I RESTORANIMA. ZA LETO 2021. IMAMO U PONUDI PREKO 450 POZICIJA NA ALJASCI.
 • ANCHORAGE

  Ovaj grad je kombinacija luksuznog velegrada i neistražene prirode, što ga čini nezaboravnom destinacijom. Anchorage je mnogo pristupačniji sto se tiče cena i troškova života od mnogih američkih gradova i u njemu ne postoji porez na promet.

 • FAIRBANKS

  Fairbanks je drugi po veličini grad na Aljasci posle Anchorage-a. Ima 52 hiljade stanovnika, i sedište je Univerziteta Aljaska.

 • DENALI NATIONAL PARK

  Denali je jedno od najpopularnijih mesta za studente na programu Work and Travel jer omogućuje veliki broj radnih sati kao i razne pogodnosti za obroke i povoljne uslove uslove smeštaja. Tokom leta je jedno od 5 najposećenijih mesta od strane turista iz Amerike i Kanade.

 • SEWARD

  Seward je gradić na Aljasci udaljen oko 125 milja od Anchorage-a, na poluostrvu Kenai, a u blizini Kenai Fjords Nacionalnog Parka. Seward nudi veliki izbor aktivnosti kao i krstarenja fjordovima.

 • HOLLAND AMERICA PRINCESS ALASKA

  Radite za najvećeg organizatora putovanja na Aljasci, koji u svom vlasništvu imaju veliki broj hotela širom Aljaske, Princess kruzere i Holland America kompaniju za prevoz. Studentima se nudi mogućnost da rade na više lokacija, poslodavac daje mogućnost zapošljavanja parova i manjih grupa.

 • DENALI VISIONS 3000, ALASKA

  Denali Visions 3000 je korporacija koja obuhvata više kompanija smeštenih unutar i u okolini Denali nacionalnog parka: Denali Park Salmon Bake, 49th State Brewing Co, Denali Crows Nest Cabins and The Overlook Restaurant, Miners Market and RV Campground, Prospectors Pizzeria and Ale House,Sled Dog Liquors.

 • TALKEETNA, ALASKA

  Zanimljivost Talkeetna jeste da jedini asfaltirani put ima glavna ulica grada koja poseduje zvučni i vizuelni znak koji Vam želi dobrodošlicu na samom ulasku u grad. Gradska populacija je dostigla vrhunac na više od 1000 tokom Prvog svetskog rata, nakon pada Aljaske železnice.

 • HOONAH

  Hoonah je grad u Saveznoj američkoj državi Aljasci. Lociran na 40 milja od glavnog grada. Pored turizma riba i ribolov jesu glavna grana industrije ovog grada. U gradu živi svega 760 ljudi po poslednjem popisu stanovništva.