Yellowstone National Park


Yellowstone-Devils-Tower-4

 

Provedite leto radeći u najvećem nacionalnom parku na svetu, koji se prostire na teritoriji tri savezne države (Wyoming, Montana i Idaho). Samo par mesta na svetu mogu da pruže posetiocu toliko prirodnih lepota i pejzaža kao ovaj park, što ga čini privlačnim za više od tri miliona posetilaca svake godine.

Poslodavci:

Comfort Inn Yellowstone North Hotel otvoren je pre 19 godina i nalazi sa na samom ulasku u Yellowstone nacionalni park u gradu Gardiner,Montana.

Zašto raditi u Comfort Inn Yellowstone North Hotel-u:

  • Poslodavac obezbeđuje smeštaj za SAMO $50/nedeljno
  • Parovi i grupe do 4 prijatelja su dobrodošli prilikom prijave za posao
  • Potencijalni novčani bonus na kraju sezone!

download

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week
Guest Attendant $ 9.00 No Yes 50.00
Delaware North je kompanija koja poseduje preko 300 radnji širom SAD-a, dok u Yellowstone nacionalnom parku imaju 12  objekata u kojima posetioci mogu kupiti razne vrste proizvoda: hranu, piće, suvenire, opremu download (1)

Zašto raditi u Delaware North at Yellowstone:

  • Poslodavac obezbeđuje smeštaj za SAMO $22.89/nedeljno
  • Obezbeđena su 3 obroka dnevno za $59.57/nedeljno
  • Parovi i grupe do 4 prijatelja su dobrodošli prilikom prijave za posao
Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week
Resort Worker $ 8.25 No Yes 22.89
Yellowstone Club se nalazi u gradu Big Sky u sedištu nacionalnog parka Yellowstone. Ovo je odlična prilika za studente koji žele da svoje leto provedu u Nacinalnom parku, jednom od najpoznatijih prirodnih lepota u Americi i svetu. Studentima se nudi prilika da rade u lukzusnom odmaralištu i klubu, gde dolazi bogata klijentela.

Satnice su i do $13 na sat a smeštaj je obezbeđen od strane poslodavca za $150 na nedeljnom nivou, a svi zaposleni imaju i obrok u okviru smeštaja. Još neke od pogodnosti za sve zaposlene su besplatan prevoz do obližnjeg grada Boozeman kao i to što poslodavac zapošljava veće grupe prijatelja.

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week
Housekeeping $13 No Yes $150