Summer work and travel


work-and-travel

“Summer Work and Travel USA” program je program kulturne razmene namenjen isključivo studentima. Program je odobren i podržan od strane američke vlade i omogućava studentima da tokom letnjeg raspusta rade u SAD-u u periodu do 4 meseca i da nakon toga ukoliko žele peti mesec iskoriste za putovanja. Cilj programa je sticanje bogatog iskustva, usavršavanje engleskog jezika, upoznavanje kulture, običaja i načina života, kao i sticanje novih prijateljstava.

Summer Work and Travel Program je kompleksan program stoga je bitno da imate sigurnost kao i organizovane sve segmente programa. Work and Travel GROUP je jedini u regionu u saradnji sa kompanijama i partnerima iz SAD uspeo da upotpuni sve usluge i celokupnu podršku studentima tokom boravka u SAD.

Studentima se pruža izuzetna prilika da provedu nezaboravno leto u SAD-u, upoznaju novu kulturu, putuju i obiđu gradove koje su do sada mogli videti samo na malim ekranima, steknu nova prijateljstva, zarade, steknu neprocenjivo iskustvo za svoje buduće karijere, unaprede znanje engleskog jezika i rade na ekskluzivnim lokacijama u prestižnim hotelima i restoranima.

  • Siguran posao – intervjui sa poslodavcima direktno u Srbiji!
  • Organizacija vašeg putovanja i dolaska u SAD
  • Organizacija i pomoć pri dobijanju SSN broja u SAD bez koga ne možete raditi!
  • Stalna podršku tokom boravka u SAD!
  • Upoznavanje predstavnika sponzorskih kompanija iz SAD ovlašćenih od State Department-a pre odlaska u SAD ..

Galerija

poslednjih unetih slika