Work in France

WORK IN

FRANCE

Provedite nezaboravno leto u Gradu Svetlosti

Pariz je glavni, kao i najnaseljeniji Francuske. Još od 17. veka Pariz predstavlja evropski centar finansija, diplomatije, trgovine, mode, nauke i umetnosti. Posebno je poznat po svojim muzejima i arhitektonskim znamenitostima: Luvr je 2018. godine proglašen za najposećeniji muzej umetnosti u svetu. Musée d'Orsay i Musée de l'Orangerie se ističu po kolekciji francuskog impresionizma, a Pompidou Centre Musée National d'Art Moderne poseduje najveću kolekciju savremene umetnosti u Evropi. Istorijska oblast uzduž Sene proglašena je za kulturnu baštinu UNESCO-a. Pariz je 2018. godine posetilo preko 23 miliona turista i predstavlja mesto u Evropi sa najviše stranih posetioca.

ŠTA JE WORK IN FRANCE PROGRAM?

Work in France Program studentima starosti 18-26 godina pruža priliku da u Francuskoj unaprede svoje profesionalno iskustvo. Program takođe predstavlja odličnu priliku da se unapredi francuski jezik i iskusi francuski način života.
U saradnji sa preko 300 različitih poslodavaca u širom Francuske, nudimo Vam proverene poslove u oblasti ugostiteljstva.
Dužina trajanja programa je 8-12 nedelja za Srbiju i Bosnu, dok studenti iz Evropske unije mogu ostati i duže. Poslovi se mogu raditi u bilo kom periodu godine.

Program će ti omogućiti da:
Doživiš i upoznaš francusku kulturu
Budeš deo kulturnog, umetničkog i modnog centra Evrope
Unaprediš znanje francuskog jezika
Stekneš radno iskustvo u renomiranim francuskim hotelima i restoranima
Stekneš nove prijatelje sa svih strana sveta
Budeš ambasador svoje zemlje i podeliš deo sebe i svoje kulture
Zaradiš novac
Start your adventure today

ZAPOČNI AVANTURU DANAS

Prijavi se