Pripreme za program


work-and-travel-pripreme-za-program
Prvi smo oformili i jedini u regionu vršimo detaljnu pripremu studenata za njihov boravak u USA.
  1. Priprema za polaganje svetski priznatog kursa u ugostiteljstvu SERVSAFE (www.servsafe.com) kreiranog od strane Američkog Nacionalnog Udruženja Restorana u SAD-u. Ovaj kurs košta od 100$ do 200$, a u sklopu programa za naše studente je BESPLATAN!
  2. Specijalizovani kurs ENGLESKOG JEZIKA kreiran prema potrebama programa kao priprema za intervjua sa poslodavcem i u ambasadi, a koji je realizovan u saradnji sa našim partnerima – školama stranih jezika i licenciranim profesorom iz USA.

★★★ Specijalizovan kurs ENGLESKOG jezika, PRAKTIČAN trening i ZVANIČNI SERVSAFE kurs koji jedini sprovodimo u REGIONU omogućiće studentu:

  1. Da kratak period od 3 ili 4 meseca koji provodi u USA na ovom programu iskoristi na najbolji mogući način!
  2. Da se prilagodi kulturnim razlikama koje ga očekuju kao i drugačijem načinu poslovanja ugostiteljskih objekata, što može biti  veoma teško ako se to radi u hodu tj. po dolasku u SAD
  3. Da potpuno bude pripremljen po dolasku u SAD – mora imati sposobnosti konverzacije na engleskom jeziku kao i neko praktično znanje posla koji će obavljati! (Veliki broj studenata u Srbiji ima problem sa konverzacijom na engleskom jeziku – što postaje tek očito po dolasku u SAD!)
  4. Brži napredak na poslu
  5. Lakše pronalaženje dodatnog posla! ( ključni deo programa – zarada dodatnog novca)
  6. Lakše snalaženje u svim situacijama tokom boravka u SAD-u ( banka, pošta, bolnica, putovanja unutar SAD-a) kao i mnoge druge olakšice tokom programa.