Poslovi u Americi


 • Nudimo poslove širom SAD sa naglaskom da su ponude u Summer Work and Travel programu ISKLJUČIVO za studente! Work and Travel Group šalje studenta na lokacije i mesta u SAD gde je moguće naći dodatni posao i gde su uslovi za život kao i bezbednost pogodni za učesnike programa! Veoma je bitno da student maksimalno obrati pažnju na lokaciju gde će boraviti, jer SAD pružaju veliki izbor, a samo mali procenat lokacija je pogodan za učesnike programa!
 • Program je prvenstveno osmišljen za rad u restoranima,hotelima i manjim ugostiteljskim objektima (poslastičarnice, prodavnice, butici, pekare itd). Najbolje lokacije za Summer Work and Travel program su manja sezonska turistička mesta i gradovi koji imaju potrebu za dodatnom radnom snagom zbog manjka lokalne radne snage.

 • Raspored Sajmova Poslova u Srbiji – Intervjui uživo sa budućim poslodavcima iz USA

  Informišite se o tačnim terminima održavanja Intervjua uživo i poslodavcima sa navedenih lokacija.

  Saznajte više

 • Istočna Obala I

  Ukoliko želite da provedete leto radeći na nekoj od turističkih destinacija uvek popularne istočne obale SAD-a, omogućili smo Vam da dobijete šansu za intervju na sledećim lokacijama: Ocean City (Maryland), Cape Cod (Massachusetts), Bar Harbor (Maine), Ekskluzivni Hoteli (Hilton Head Island,Bald head Island), Newport Hotel Group (New Hampshire i Rhode Island), kao i mnogim drugim čije se ponude nalaze u ponudi poslova Istočna Obala I

  Saznajte više

 • Istočna Obala II

  Raznovrsnost i brojnost ponude poslova istočne obale II ogleda se u brojnim lancima hotela i trgovina multinacionalnih kompanija,ekskluzivnim i fast food restoranima i drugim poslovima na popularnim turističkim destinacijama: Martha’s Vineyard, Nantucket, New Jersey, Atlantic City, St.Louis, Food Lion (North and South Carolina)…

  Saznajte više

 • Central USA

  Od Teksasa na jugu do Velikih jezera na severu SAD-a, ponuda poslova Central USA nudi najveće i najposećenije nacionalne parkove poput Yellowstone-a, Grand Canyon-a, zabavne parkove Cedar Point (Ohio) i Valleyfair (Minnesota), ekskluzivne hotele kao što su Grand Hotel (Michigan), Waldorf Astoria u Park City (Utah), The Ritz-Carlton Club u Aspenu (Colorado) i mnoštvo drugih poslova.

  Saznajte više

 • Alaska

  HIT destinacija naše ponude u poslednje četiri godine. Preko 400 naših studenta je ovog leta učestvovalo na programu u gradovima Anchorage, Fairbanks, Seward i Denali. Rad u prestižnim hotelima i restoranima.
  Za leto 2019. imamo u ponudi preko 350 pozicija na Aljasci.

  Saznajte više

 • Zapadna Obala

  U poređenju sa istočnom obalom zapadna je manje tradicionalna, samim tim i više otvorena i slobodnija u pogledu novih ideja. Ukoliko želite da radite u državama kao što su California, Washington, Nevada, Utah, Colorado, Arizona, Idaho… zapadna obala je pravo mesto za vas.

  Saznajte više

 • Spasioci na bazenima

  Work and Travel Group sarađuje sa najpoznatijom kompanijom u oblasti zapošljavanja spasilaca na bazenima, koja će vršiti direktne intervjue u Srbiji!

  Saznajte više

 • CIEE CAMP EXCHANGE USA

  Kao deo CIEE Camp Exchange USA programa u periodu do 10 nedelja otkrićes šta zaista znači biti lider i učitelj. Prenoseći svoje znanje otkrićeš sopstvenu snagu i interesovanja pomažući drugima da razviju nove talente i kroz prave vrednosti i život u prirodi učićeš zajedno sa njima o životu u Americi. Uz sve to tokom celog procesa razvijaćes sopstvene sposobnosti.

  Saznajte više