O našim ponudama


Work and Travel Group šalje studente na lokacije i mesta u SAD u kojima je moguće naći dodatni posao i gde su uslovi za život kao i bezbednost pogodni za učesnike programa! Veoma je bitno da student maksimalno obrati pažnju na lokaciju gde će boraviti, jer SAD pružaju veliki izbor, a samo mali procenat lokacija je pogodan za učesnike programa!

Izdvajamo neke od njih koje su se svojom raznovrsnom ponudom poslova,kulturnim sadržajem i ostalim karakteristikama pokazale kao odlične Work and Travel lokacije : Marthas Vineyard, Cape Cod, Alaska, North & South Carolina, Washington D.C.
Zajedno sa našim partnerima odabrali smo za naše učesnike još i : Rhode Island, Maine, Michigan, Connecticut, New Jersey, Maryland, California,Texas…

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa velikim brojem partnera u SAD-u nam omogućava da studentima obezbedimo boravak na atraktivnim lokacijama za Summer Work and Travel Program na kojima će moći pronaći dodatne poslove i na kojima će uživati tokom boravka na programu!

Naši partneri u SAD su kompanije koje se bave organizacijom studentskih programa više od 30 godina, što je od ključnog značaja za studente tokom boravka u SAD-u kako bi u svakom momentu imali pravu podršku!


work-and-travel-ponude