Newport


Newport

Newport Tent Company

Newport Tent Company već više od trideset i pet godina uspešno posluje na području jugoistočnog dela New England regije kao jedna od vodećih kompanija koja se bavi postavljanjem šatora na otvorenom prostoru za raličite događe. U svom posedu ima više elegantnih šatora, ručno izrađen drveni plesni podijum, stolove i stolice koji će pretvoriti svaki događaj na otvorenom u eksuklizivni događaj.

Lokacija: Newport (Aquidneck Island), RI

Newport je priobalni grad koji se nalazi na ostrvu Aquidneck, država Rhode Island, udaljen je južno 37 km od Providence, RI i 98km od Bostona, MA. U 18.veku je bio velika trgovačka luka, a danas je poznat kao letnja turistička destinacija. Najveća plaža ostrva se nalazi baš u gradu Newport i sa nje se može videti najpoznatija atrakcija grada „Newport Cliff Walk“ – 5.6 km dugačko šetalište duž obale Atlantskog okeana.

Klima: Prosečna temperatura u letnjem periodu je oko 26oC

Pozicija: Tent Crew (postavljanje šatora), $8/sat (bez bakšiša)
Cena smeštaja: $70/nedeljno
Datum početka ugovora:  21.maj – 15.jun
Datum završetka ugovora: 15.Septembar – 30. Septembar
Minimalni period ugovora: 3.5 meseca

Potrebno znanje engleskog jezika: Upper Intermediate

Newport

Lokacija: Newport, RI

Preservation Society u državi Newport je najveća kulturna organizacija Rhode Island-a. Ovo društvo poseduje i čuva neka od najvećih arhitektonskih naleđa države Newport, koje obuhvata 11 istorijskih gazdinstava i pejzaža, od kojih 7 spada u Nacionalne Istorijske znamenitosti, prikazujući socijalni i arhitektonski razvoj Amerike još iz kolonijalne ere.

Rhode Island je najmanja država po veličini u USA. Dok je Newport poznat po svojim slavnim mansionima. Newport je, takođe, domaćin brojnih festivala u toku letnjeg perioda, kao što su Newport Jazz Festival, Sunset Music Festival, Newport Folk Festival, Newport International Film Festival i Newport International Boat Show.

Job title Hourly wage Tips Housingprovided Minimun hours per week Overtime Bonus
Tour Guide $ 10.00 No No 40 hours Yes No
Housekeeper $ 10.00 No No 35 hours Yes No
McGrath Clambakes je kompletan servis za pripremu keteringa u Newport-u. Jedna je od retkih kompanija koja priprama hranu na stari tradicionalan način. McGrath Clambakes posluje 49 godina i pruža jedinstveno iskustvo domorodaca New England regije. Newport je okružen Aquidneck ostrvom koji je popularan po svojim plažama, palatama, shopping tržnicama i drugim lokalnim aktivnostima. RI nalazi se između dva velika grada , Bostona i New York-a.

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week Minimum hours per week Overtime Bonus
Food and Beverage- Server/ Bartender / Cook $ 11.00 No No 0 32 Hours Yes No