Istočna Obala I


Ukoliko želite da provedete leto radeći na nekoj od turističkih destinacija uvek popularne istočne obale SAD-a, omogućili smo Vam da dobijete šansu za intervju na sledećim lokacijama: Ocean City (Maryland), Cape Cod ( Massachusetts), Bar Harbor (Maine), Ekskluzivni Hoteli ( Hilton Head Island,Bald head Island), Newport Hotel Group (New Hampshire i Rhode Island), kao i mnogim drugim čije se ponude nalaze u ponudi poslova Istočna Obala I

Maine


Bar Harbor, Maine

Maine je savezna država koja se nalazi na krajnjem severoistoku SAD-a na granici sa susednom Kanadom. Turizam u ovoj državi spada u jednu od grana privrede koja je u konstatnom rastu . Morska hrana , lov i ribolov, kamping i druge vrste rekreacije na otvorenom posebno su zanimljive sve brojnijim turistima.

Saznaj više

Ocean City Maryland


Ocean City, Maryland

Veoma popularna turistička destinacija na istočnoj obali SAD-a, grad koji se proteže duž 10 milja duge peščane plaže ,privuče dnevno tokom letnjih meseci preko 300 000 turista, a godišnje ga poseti oko 10 miliona. Grad poseduje više od 9500 hotelskih soba, 21 000 apartmana i ogroman broj restorana, prodavnica, barova…

Saznaj više

Ekskluzivni Hoteli


Ekskluzivni Hoteli

Intervjui sa poslodavcima UŽIVO u Srbiji će se održati 13.-15. februara 2019.
Lokacije:

  • Hilton Head Island, South Carolina
  • Bald Head Island, North Carolina
  • Amelia Island, Florida
Saznaj više

Cape Cod


Cape Cod

Cape Cod je poluostrvo u obliku ruke koje se nalazi na istočnom delu države Massachusetts. Cape Cod se nalazi odmah uz ostrvo Martha’s Vineyard i udaljeno je 45 minuta vožnje trajektom.
Karakteristično je po miljama prelepih peščanih plaža, prirodnim atrakcijama, istorijskim lokalitetima, umetničkim galerijama, velikom broju restorana sa četiri zvezdice i veoma je posećeno od strane turista i izletnika.

Saznaj više

Gloucester, Massachusetts


Gloucester, Massachusetts osnovan je 1623. godine  kao jedno od prvih doseljeničkih naselja na tlu SAD-a.Smešten je na  poluostrvu Ann (Cape Ann) i tokom svog postojanja i razvoja postao je je značajan pomorski centar. Status grada dobio je 1873. godine. Poznat je po najstarijoj pomorskoj luci u SAD-u i kao centar  najveće likovne kolonije u Severnoj Americi.Gloucester je udaljen samo sat vremena vožnje od Bostona.

Saznaj više

Newport Hotel Group


Newport Hotel Group

Newport hotel group je je porodična kompanija osnovana 1993. godine koja u svom vlasništvu trenutno poseduje devet hotela u oblasti New England i Wyoming. Svojim radom i zalaganjem postali su poznati širom SAD-a po prevazilaženju očekivanja gostiju, radnika i zajednica gde imaju svoje objekte.

Saznaj više

Newport


Newport Tent Company već više od trideset i pet godina uspešno posluje na području jugoistočnog dela New England regije kao jedna od vodećih kompanija koja se bavi postavljanjem šatora na otvorenom prostoru za raličite događe.

Saznaj više

New York State


New York je savezna država u severoistočnom delu SAD-a.  Graniči se sa državama: New Jersey, Pennsylvania, Connecticut, Massachusetts i Vermont. Najveći i najpoznatiji grad ove države svakako je   New York City koji sa svojih 8.5 miliona stanovnika čini 40% ukupne populacije.

Saznaj više


ANNAS HARBORSIDE GRILL


Harborside grill je tradicionalni familijarni posao. Smesten u srcu Plymouth-a. Anna’s Harborside Grill obezbedjuje svojim gostima jedinstveni dozivljaj i kvalitet usluge. Familijarni stari recepti sa notom grčke kuhinje. Ovo mesto ce Vam prirasti za srce i svakako napuniti stomake.

Saznaj više

BREEZEWAY RESORT


Breezeway Resort se nalazi u porodičnom posedu i posluje od 1970. godine, predstavlja „boutique“ motel koji nudi raznovrstan, moderan i besprekoran smeštaj sa mirnim okruženjem koje podseća na park. Nedaleko od odmarališta se nalazi besprekorna Misquamicut plaža. Odmaralište je locirano između resort Weekapaug i Watch Hill-a, do Block Island-a, dok se u okolini nalaze Mystic, Newport, Foxwoods i Mohegan Sun Casino. Breezeway je mirna oaza u čijoj blizini se nalaze atraktivne lokacije.

Saznaj više


DELAWARE


Delaware je prva država koja je usvojila federalni Ustav. Nalazi se na 49.mestu među 50 američkih država u pogledu površine i jedna je od najgušće naseljenih zemalja. Jedna je od samo nekoliko država koja ne ubira porez. Delaware se nalazi uglavnom u obalnom pojasu Atlantika, i duge peščane plaže jesu nešto što karakteriše ovu regiju.

Saznaj više

PORTLAND, ME


Portland je najveći grad u državi Maine. Veliki je ekonomski centar ove države i takođe veoma popularna turistička destinacija i luksuzno odmaralište. Najvće luka u Maine-u se nalazi u Portlandu. Udaljenost od Bostona je svega par sati. Po broju restorana i barova u gradu u odnosu na teriroriju, spada u jedan od vodećih gradova u SAD.

Saznaj više!


Wellfleet, Massachussets


Wellfleet se nalazi na poluostrvu Cape Cod i većina površine se nalazi pod zaštitom. Ovaj grad je veoma poznat po morskim plodovima, pogotovo ostrigama, kojie imaju i svoj godišnji festival svakog oktobra. Prostrane plaže i obala svake godine privlače veliki broj turista, kao i veliki broj restorana.

Saznaj više

Avon, Massachusetts


Avon je gradić koji se nalazi u državi Massachusetts, na sat vremena vožnje od Bostona.

Saznaj više!


Mattapoisett, MA


Mattapoisett – Ovaj gradić se nalazi u državi Massachusetts, u neposrednoj blizini poluostrva Cape Cod. Veliko brodogradilište se nalazi u ovom gradu i po tome je ovaj grad i postao veoma poznat. Nakon toga, postao je poznato odmaralište za bogatiju američku klijentelu iz okoline Bostona i New York-a.

Saznaj više

GRAND HOTEL, OCEAN CITY


GRAND HOTEL & SPA se nalazi na poznatom šetalištu u Ocen City i ovo je idealno mesto za sve ljude koji žele da uživaju u komforu i luksuzu. Hotel nudi veliki broj različitih usluga kao što su restorani, barovi, poslastičarnice, konferencijski centri. Gosti mogu da uživaju u velikim golf terenima koji se nalaze u blizini, kao i u zabavnim parkovima koji se nalaze na šetalištu. U okviru ovog hotela, studenti mogu biti raspoređeni na jednu od pozicija, zavisno od intervjua.

Saznaj više!