Istočna Obala II


Raznovrsnost i brojnost ponude poslova istočne obale II ogleda se u brojnim lancima hotela i trgovina multinacionalnih kompanija,ekskluzivnim i fast food restoranima i drugim poslovima na popularnim turističkim destinacijama u državama :South and North Carolina, New Jersey, Maryland, Minnesota, Massachusetts, Georgia…

Ostrvo Martha`s Vineyard


Ostrvo Martha`s Vineyard

Poslednjih 9 godina jedini u regionu obezbeđujemo ponudu i uživo intervjue sa poslodavcima sa ostrva Martha’s Vineyard. Iskoristi šansu i radi na, trenutno, najpopularnijem letovalištu u SAD (najveće satnice – u luksuznim restoranima i hotelima).

Saznaj više

Vermont


Food Lion

Vermont je država u New England regiji čiji je glavni grad Montpelier. Ime je dobila od francuskog geografa Samuel de Champlain-a koji je istraživao predele severoistoka SAD-a i nazvao ih “ver mont” što u prevodu znači “green mountain” odnosno zelena planina.

Saznaj više

Nantucket


Nantucket

Nantucket ostrvo se nalazi na 30 milja od obale Cape Cod-a , popularna je elitna turistička destinacija i letnja kolonija,  karakteristično je po jednim od najskupljih nekretnina u americi, po navodima magazina „Forbes“. Ostrvo na kome vetar savršeno uređuje plaže, gde svaki svetionik izgleda kao da je sa razglednice, za mnoge posetioce ostavlja utisak idealne turističke destinacije. Magazin „National Geographic“ ga je proglasio za najbolje ostrvo na svetu.

Saznaj više

Wildwood


New Jersy

Wildwood je porodično odmaralište sa bogatim sadržajem za sve uzraste- veliki broj restorana, pub-ova, kafića, diskoteka, sportskih barova, šetaliste sa zabavnim sadržajem i razni tipovi rekreacije na vodi.Ovo je popularno odmaralište za mnoge turiste iz New Jersey-a, Pennsylvania-e, Marylend-a, New York-a, Delaware-a tokom letnjih meseci.

Popularni turistički sajt TripAdvisor ga je proglasio najpopularnijim mestom u usponu turističkih destinacija Amerike za 2014. godinuTop destination on the Rise 2014

Saznaj više

North and South Carolina


North and South Carolina
Lokacije:

Atlantic Beach (North Carolina)

Myrtle Beach (South Carolina)

Charleston (South Carolina)

Saznaj više

Atlantic City


Atlantic City

Nadimak “America’s Favorite Playground” dovoljno govori o ovom gradu, smeštenom u južnom delu države New Jersey, poznatom po čuvenom šetalištu, kazinima,shoping-u, barovima i plaži.

Saznaj više

St. Louis, Missouri


St. Louis

St. Louis ili ‘’Kapija zapada’’ kako je ovaj grad poznat Amerikancima nalazi se samo na par stanica od Chicago-a, Kansas City-ja i mnogih drugih poznatih gradova…

Saznaj više

Boston, Massachusetts


Boston je glavni i najveći grad komonvelta Massachusetts. Jedan je od najstarijih gradova u SAD-u, osnovan je na poluostrvu Shawmut 1630. godine od strane puritanskih doseljenika iz Engleske…

Saznaj više

Avalon , New Jersey


Avalon je turističko mesto koji se nalazi u državi New Jersey. Smešten je na 10 km od Wildwooda, na Seven Mile Beach-u . Ovaj gradić ima jedinstven šarm koji nećete naći nigde drugo.

Saznaj više

Food Lion


Jedan od najvećih lanaca supermarketa u Sjedinjenim Američkim Državama osnovan još 1957. godine. Food Lion poseduje oko 1300 objekata širom Amerike.

Saznaj više

Lansdowne Resort & Spa


Lansdowne Resort and Spa je smešten pored reke Potomac u gradu Leesburg, država Virginia.
Ovaj resort je savršeno odmaralište za porodice, grupe, parove kao i za konferencije i romantična venčanja. Nudi smeštaje sa 296 sobe, uključujući i14 apartmana koji se nalaze na predivnim lokacijama. Gosti su takođe slobodni da se služe terenom za golf, spa centrom kao i restoranima.

Saznaj više

Dolles Candyland Inc


Ocean City je jedno od najpopularnijih letovališta na istočnoj obali SAD-a, koje vikendom poseti i do 300 000 turista a leti je i zvanično najmnogoljudniji grad u Marylandu posle Washington D.C. Obiluje hotelima, restorani i kafićima kao raznim zabavnim parkovima i zabavnim atrakcijama. Ima svoje glavno šetalište gde je i skoncentrisan najveći broj ugostiteljskih objekata.

Saznaj više

Virginia Beach


Virginia Beach je lociran na obali okeana u državi Virginia. Najmnogoljudniji je grad u ovoj državi iako po veličini nije najveći. Dugačke plaže, stotine hotela i restorana na obali privlače veliki broj turista koji svako leto posećuju ovaj grad.

Saznaj više

Weathervane Restaurant


Weathervane je lanac restorana morske hrane u New England regiji. Prvi restoran je osnovan u državi Maine 1969. godine, a danas imaju 6 restorana u državama Maine i New Hampshire.

Saznaj više!