O nama

O nama

Work and Travel GROUP je departman najveće kompanije na ovim prostorima Special Travel Agency koja se bavi radnim programima i putovanjima za studente i mlade.

Svoja predstavništva za sada ima u 6 zemalja širom Evrope i to u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Grčkoj i Španiji.

Special Travel Agency sa svojim departmanima Work and Travel GROUP i Puzzle Group godišnje ima preko 4000 mladih i studenata koji su učesnici raznih programa širom sveta.

Work and Travel Group studentima i mladima od 18 do 35 godina omogućava upoznavanje sa značajem programa kulturne razmene, stručne prakse, radnih programa u Americi i širom sveta, kao i značaj usavršavanja stranih jezika.

Naš partner u SAD-u je najveća svetska kompanija i lider u organizaciji svih vrsta studentskih programa kulturne razmene koja je osnovana 1947. godine – COUNCIL ON INTERNATIONAL EDUCATIONAL EXCHANGE, koja je jedan od osnivača Summer Work and Travel programa.

VAŽNO!!! Svaka kompanija/agencija koja ima Summer Work and Travel Program u svojoj ponudi mora po Zakonu o Turizmu posedovati OTP licencu od zvaničniih institucija države Srbije kao i polisu osiguranja, kako bi mogla legalno organizovati ovaj program i putovanje studenata u SAD!

Pored OTP licence 62/2011, Special Travel Agency poseduje i licencu za zapošljavanje od Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike Vlade Republike Srbije, koja je potrebna svim agencijama koje se bave poslovima zapošljavanja u inostranstvu!

U APRILU 2015. GODINE ORGANIZOVALI SMO NA SREBRNOM JEZERU U SRBIJI, NAJVEĆI WORK AND TRAVEL DOGAĐAJ U SVETU, NA KOME SU NAŠI AMERIČKI PARTNERI VRŠILI PRIPREMU STUDENATA , KAKO BI USPEŠNO KOMPLETIRALI SVOJ PROGRAM.

Agencija Special Travel Agency – Work And Travel Group osvojila je treće mesto u izboru za najbolju društveno odgovornu kompaniju u kategoriji svih malih i mikro preduzeća u Srbiji u organizaciji Privredne komore Srbije.