Central Usa


Od Teksasa na jugu do Velikih jezera na severu SAD-a, ponuda poslova Central USA nudi najveće i najposećenije nacionalne parkove poput Yellowstone-a, Grand Canyon-a, zabavne parkove Cedar Point (Ohio) i Valleyfair (Minnesota), ekskluzivne hotele kao što su Grand Hotel (Michigan), Waldorf Astoria u Park City (Utah), The Ritz-Carlton Club u Aspenu (Colorado) i mnoštvo drugih poslova.

Aspen, Colorado


North Dakota

Svetski poznata turistička meka za turiste iz svih delova sveta smeštena u Rocky planinama države Kolorado. Pored vrhunskih ski resort-a, ovo turističko mesto u toku letnje sezone nudi mnoštvo aktivnosti poput pešačenja, vožnje bicikla , jahanja konja, pecanja, raftinga, vožnje gondolom do vrha planine Aspen…

Saznaj više

Mackinac Island, michigan


Park City, Utah

Mackinac Island je ostrvo i istoimeni grad u državi Michigan. Ostrvo je pre evropskih doseljenika naseljavalo lokalno indijansko pleme, a u 19.veku je bilo strateška pozicija za trgovinu krznom na Velikim jezerima. Krajem 19.veka postaje popularna turistička destinacija američke više klase.

Saznaj više

Hilton & Marriott Hotels


★Hilton Hotels & Resorts je internacionalni lanac full service hotela i glavni brend korporacije Hilton Worldwide.

Marriott International  je kompanija koja u svom sastavu ima veliki broj hotela širom sveta. Osnivač kompanije je  J. Willard Marriott.

Saznaj više

Traverse city, michigan


Grand Canyon National Park, Arizona

Traverse City koji je dobio ime po zalivu Grand Traverse u kome se nalazi , smešten je u Michigan-u . Grad koji ima oko 15 hiljada stanovnika najveći je proizvođač višnji u SAD-u i domaćin Nacionalnog festivala višnje, koji poseti preko 500 hiljada turista svake godine.

Saznaj više

Yellowstone National Park


Yellowstone National Park, Montana

Provedite leto radeći u najvećem nacionalnom parku na svetu, koji se prostire na teritoriji tri savezne države (Wyoming, Montana i Idaho). Samo par mesta na svetu mogu da pruže posetiocu toliko prirodnih lepota i pejzaža kao ovaj park, što ga čini privlačnim za više od tri miliona posetilaca svake godine.

Saznaj više

Grand Canyon, Arizona


Grand Canyon National Park, Arizona

Idealna lokacija za sve studente koji vole prirodu, Grand Canyon je jedna od najčešće posećivanih turističkih destinacija na svetu. Preko pet miliona turista poseti park tokom godine.

Saznaj više

Zabavni Park Valleyfair


Valleyfair, Minnesota

Zabavni park Valleyfair nalazi se u gradu Shakopee jugozapadno od centra Minneapolis-a, u svojoj ponudi ima 75 različitih vožnji i atrakcija, uključujući i osam rolerkostera, vodeni park Soak City, Planet Snoopy, živu zabavu, veliki broj restorana i najnoviju atrakciju Dinosaurs Alive!

Saznaj više

Zabavni Park Cedar Point


Ovaj zabavni park se nalazi na obali jezera Erie u Sandusky, Ohio. Otvoren je još 1870. godine. Ovaj park ima više roller coaster-a nego bilo koji zabavni park u svetu i godinama unazad je proglašavan za najbolji zabavni park.

Saznaj više

Jackson Hole


Jackson je grad smešten u Jackson Hole dolini u Wyoming-u,  na 1.900 m nadmorske visine. Ovaj grad je polazna tačka za milione turista koji posećuju obližnji Grand Teton i nešto severnije Yellowstone nacionalni park.

Saznaj više

Galveston,Texas


Galveston je primorski grad na obali Meksičkog zaliva u državi Texas. Nalazi se na istoimenom ostrvu i udaljen je oko 70 km od Houston-a. Grad je osnovan 1839. godine, a jedno vreme je bio i glavni grad republike Texas nakon njenog osamostaljenja od Španije.

Saznaj više

Park City, Utah


Poznato turističko mesto koje se nalazi 50km jugoistočno od Salt Lake City-a godišnje samo od turizma doprinese ekonomiji Utah preko 500 miliona dolara. Forbsov turistički magazine je uvrstio Park City 2011. godine među 20 najlepših gradova Amerike.

Saznaj više

Montana


“Big Sky Country” ,”The Treasure State” samo su neki od slogana kojima je opisana Montana . Teritorija ove države bogata je gasom, rudama, šumama i drugim prirodnim bogatstvima . Sektor koji se najbrže razvija je turizam o čemu govori činjenica da milioni turista godišnje posete  Glacier National Park, Little Bighorn Battlefield National Monument i Yellowstone National Park.

Saznaj više

Yellowstone Super 8


Yellowstone Super 8 Motel se nalazi na samom ulazu u park u gradu Gardiner. Mesto je posebno pogodno za zaradu ali dosta studenata ovde upozna nove ljude i nove culture a i uživa u prelepim predelima okolnih planina. Planinarenje, pecanje, rafting samo su neke od aktivnosti u kojima možete uživati.

Saznaj više

Cove Point Lodge


Cove Point Lodge je resort koji se nalazi na prelepom jezeru Superior, blizu grada Beaver Bay u Minesoti. Od strane Star Tribune Readers-a izglasano je kao odlično mesto za odmor i za beg od gradske vreve.

Saznaj više

Staffords Hospitality Inn


Staffords Bay Inn smešten je u prelepom delu severnog dela SAD-a, u takozvanom Travese Bay-u. Ovaj prelepi hotel odiše šarmom 19 veka, a star je neverovatnih 125 godina, dok zapošljava studente sa Work and Travel Programa još od 1998.godne!

Saznaj više

Mackinaw City


Mackinaw City je gradić koji se nalazi u državi Michigan. U toku turističke sezone, ovaj grad posećuje veliki broj turista jer odatle polazi trajekt za istoimeno ostvo a i proglašen je za najpopularniji grad za turiste u državi Michigan

Saznaj više!

Wisconsin Dells, WI


Wiscons Dells često ga dele na „The Dells“ i jezero Delton a ukupnu populaciju grada čini 5500 stanovnika.

Saznaj više

BOULDER, COLORADO


Boulder se nalazi na visini od 5400 stopa iznad nivoa mora, a smešten je 30 milja severo-zapadno od glavnog grada Colorada

Saznaj više!

Denver, CO


Denver, CO – Grad i okrug Denver je najmnogoljudniji i glavni grad američke države Colorado.

Saznaj više

Long Grove, IL


Long Grove, IL na samo 30 milja od Chicaga.

Saznaj više!

Petoskey


Petoskey je gradić u državi Michigan koji se nalazi na obali jezera. Grad je veoma populan u Američkoj književnosti, jer je Ernest Hemingway proveo svoje detinjstvo u ovom grad. U ovom gradu se održava nekoliko festivala u toku leta koji privlače veliki broj turista.

Saznaj više

Devils Thumb Ranch Resort


Devils Thumb Ranch Resort & Spa je smešten u državi Colorado. Otvoren još od 1938. godine i obuhvata 6000 hektara.
Nudi mnoštvo rekreacija i aktivnosti tokom leta i tokom zime poput vožnje po planinama, jahanja konja, spustanja zip line-om, šetanja, pecanja, plivanja; Ako želite da upoznate prave kauboje, ovo je pravo mesto za to!

Saznaj više!

Louisville


Louisville je najveći grad u državi Kentucky i nazvan je po Kralju Luju XVI. Kao jedan od većih  gradova u SAD, privlači veliki broj turista i ljudi, i pruža mogućnosti za zabavu i zaradu studentima. U toku leta, organizuje se najveći festiva na svetu u čast popularne grupe Beatles, kao i muzički festival Forecastle Festival, koji privuče preko 35000 turista.

Saznaj više!

VAIL RESORTS GRAND TETON LODGE COMPANY


Pozitivna atmosfera , zabava, iskustvo i jedinstven kvalitet usluge kako bi Vaš doživljaj bio potpun tek neke su od mnogih vrednosti koje Vail Resorts Grand Teton Lodge Company obezbeđuje.

Saznaj više!