Maine


Bar Harbor, Maine

Maine je savezna država koja se nalazi na krajnjem severoistoku SAD-a na granici sa susednom Kanadom. Turizam u ovoj državi  spada u jednu od grana privrede koja je u konstatnom rastu . Morska hrana , lov i ribolov, kamping i druge vrste rekreacije na otvorenom posebno su zanimljive sve brojnijim turistima.

 

Poslodavci:

Lokacija: Bar Harbor,Maine

Bar harbor je grad na ostrvu Mount Desert, okružen Acadia nacionalnim parkom, lociran na samoj obali okeana predstavlja popularnu turističku destinaciju već stotinama godina tokom letnjih meseci, pružajući posetiocima šansu da uživaju u prirodnim lepotama i sportskim aktivnostima na okeanu.BarHarborMaine

 

Bar Harbor Regency Holiday Inn

Jedno od najlepših mesta za odmor, nalazi se na samoj obali okeana, a neposredne ispred ulaza u Arcadia nacionalni park i udaljeno je svega jednu milju od centra Bar Harbor-a. Studenti koji žele ovde da rade treba da budu druželjubivi, vredni i timski igrači.

BarHarborMaine-1

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week
Bellman $ 7.50 Yes Yes 95.00
Lokacija: Bar Harbor,Maine

Je jedini autentični restoran ovakve vrste u Bar Harbor-u koji se nalazi uz sam okean, a u njemu gosti mogu da naruče razna tradicionalna jela: jastoga, školjke, dagnje, krem čorbu, kukuruz i svežu pitu od borovnice.

Godinama unazad zapošljavaju studente i pružaju izuzetno dobre uslove za rad (veliki broj sati, dobre satnice i stalnu interakciju sa amerikancima kako bi se poboljašao engleski jezik).

BarHarborMaine-2

 

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week
Front of House $ 7.50 Yes Yes 95.00
Culinary Steward $ 9.00 No Yes 95.00
Lokacija: Bar Harbor,Maine

Luksuzno odmaralište koje se nalazi u centru Bar Harbor-a i poznato je među posetiocima po visokim standardima usluge i čistoće.

BarHarborMaine-3

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week
Groundskeeper $ 9.00 No Yes 95.00
Bellman $ 7.50 Yes Yes 95.00
Lokacija: Bar Harbor,Maine

Nedavno otvoreni luksuzni hotel u Bar Harbor-u, već je zauzeo jedno od primarnih mesta u izboru turista. The West Street Hotel pruža vrhunsku uslugu svojim gostima, a studenti koji žele ovde da rade treba da budu druželjubivi, vredni i timski orijentisani.

BarHarborMaine-4

 

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week
Bellman $ 7.50 Yes Yes 95.00
Lokacija: Bar Harbor,Maine

Witham Family Hotels je grupacija  koja rukovodi sa jos 17 hotela na potezu od Bostona do Bar Harbora. Poslednjih nekoliko godina zapošljavaju studente sa W&T programa i   nude im priliku da steknu neprocenjivo iskustvo i nezaboravne momente tokom boravka u SAD-u.

Hoteli u kojima će studenti raditi su :

  • Atlantic Oceanside and Event Center
  • Bar Harbor Hampton Inn
  • Bar Harbor Quality Inn

Atlantic-Oceanside-Hotel--Event-Center-photos-Exterior-Hotel-information

 

slider3

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week
Housekeeper/Laundry $ 8.50 Yes Yes $100
Sebasco Harbor Resort je odmaralište za porodice i prijatelje. Gostima i zaposlenima je pružena prilika da dožive slobodu, prirodnu lepotu okoline, rekreaciju u prirodi, što je deo iskustva države Maine. Sebasco je malo naselje okruženo šumom, obalom, vrtovima i terenima za golf.

Sebasco Harbor Resort se nalazi u MidCoast regiji Maine države.

Region MidCoast u državi Maine nudi najbolje istraživačko putovanje u ovoj državi. Vožnjom duž MidCoast, možete da istražite poluostrva koja se protežu prema moru. Otkrijte svog omiljenog jastoga, kolibu ili uvalu. Tokom leta možete otići na piknik u Reid State Park, voziti kajak u Boothbai Harbor ili da uživate u ostrigama u Damariscotta-u i Nevcastle.

Poslodavac organizuje putovanja za studente koji žele da vide više u državi Maine za vreme njihovih slobodnih dana na poslu. Takođe, kada studenti ne rade, imaju na raspolaganju zabavne aktivnosti u okviru odmarališta.

Zašto treba da radiš za Sebasco Harbor Resort?

  • Troškovi smeštaja i obroka su 100$ nedeljno;
  • Odlična lokacija, pogodnosti odmarališta, popusti zaposlenima, plaže, nedeljna putovanja do grada, ribolov, veslanje, biciklizam, kajak, plivanje, kuglanje i još mnogo toga;
  • Mogućnost konverzacije na engleskom jeziku sa gostima i kolegama.

 

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week Bonus 
Bell/Banquet Staff $ 10.00  Yes Yes 100.00  Yes
Public Area Cleaner $ 10.00 No Yes 100.00 Yes
Housekeeper $ 10.00 Yes Yes 100.00 Yes
Dishwasher $ 10.00 No Yes 100.00 Yes
Lokacija: Old Orchard Beach, Maine

Beau Rivage Motel već 20 godina zapošljava studente sa Work and Travel programa iz celog sveta i željno iščekuju ovogodišnje učesnike. Motel je smešten nadomak obale u blizini brojnih restorana,  šetališta i zabavnog parka.

images

Prednosti rada u Beau Rivage Motel-u:

  • Poslodavac obezbeđuje smeštaj za $105/nedeljno
  • Mnoštvo zabavnih aktivnosti za zaposlene
  • Visoke satnice
Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week
Housekeeper/Laundry $ 10.50 Yes Yes $105
Old Orchard Maine  nalazi se na 11 milja jugo-zapadno od Portlanda i 87 milja severo-istočno od Bostona. Predeo pokriven Portlandskim metroima, a grad ima svega 8.856 stanovnika po poslednjem popisu. Portland je najbliži međunarodni aerodrom.  Znamenitosti ovog grada jesu : Old Orchard Beach, Old Orchard istorijski muzej, palata Playland, Wildlife park i Pirates Cove Advanture golf.
Waves Oceanfront odmaralište smešteno je u srcu Old Orchard Beach-a. SA 136 zaposlenih u timu koji dolaze iz raznih krajeva sveta, ovaj resort pruža odličnu priliku studentima da rade, nauče nešto novo i uživaju u svom letu u Americi. Ovaj poslodavac već godinama zapošljava studente koji su zadovoljni radom i svim uslovima, a pokazatelj toga je činjenica da se studenti iz godine u godinu vraćaju tu. Preko 100.000 posetilaca godišnje poseti ovo odmaralište.
Job title Hourly wage Tips Houing provided Housing cost per week Minimum hours per week Overtime Bonus
Facilities Associate $ 10.00 Yes No 0 32 Hours Yes No
Groundkeeper Associate $ 10.00 No No 0 32 Hours Yes No
The Bar Harbor Inn & Spa jeo deo lanca Witham Hotela, vlasništvo 13 hotela duž čitavog Maine-a.  Hotelijerstvom se uspešno bave više od 30 godina. Već nekoliko godina unazad zapošljava J-1 studente. Nude mogućnost studentima da uče i razviju svju ličnost kao i da unprede svoj engleski jezik
Job Title Hour Wage Tips Housing Provided Housing cost per week Minimum hour per week Overtime Bonus
Housekeeping / Laundry $ 9.00 Yes Yes 100 35 Hours Yes No
Boothbay Harbor je mali grad koji se nalazi u državi Maine. Ovaj gradić je centar letnje turističe sezone i večina populacije ovog grada ne boravi tu cele godine, već samo u toku letnjih meseci. Grad se nalazi između dve reke i deo ovog grada je i malo ostrvo. Većina posetilaca uživa u plovidbi brodićima i vožnji čamaca, a turisti imaju priliku da uživaju u odličnoj morskoj hrani, letnjim festivalima i božanstvenoj prirodi.

Boothbay Harbor Oceanside Golf Resort – Resort se nalazi na samoj obali i pruža jedan od najlepših pogleda na obalu. Ceo resort je renoviran nedavno i postao jedan od najluksuznijih hotela u okolini. Studenti uz odličnu satnicu imaju obezbeđen smeštaj od strane poslodavca za samo $75 na nedeljnom nivou.

Job title Hourly wage Tips Housing provided Overtime
Housekeeper $ 10 No $75 Yes
Host/Barista $ 10 No $75 Yes
Busser $ 10 No $75 Yes
Kitchen Help $ 10 No $75 Yes
Facilities, Maintenance, Landscaping $ 10 No $75 Yes
Americas Best Value Inn – Hotel koji se nalazi na jednoj od najprometnijih lokaciju u Old Orchard, Maine. Na samo nekoliko minuta od hotel se nalazi zabavni park koji privlači veliki broj turista. Hotel poseduje sobe sa internetom i televizorom, a napolju se nalazi veliki bazen.

Estate Grand Beach Inn – Jedan je od najstarijih smeštajnih kapaciteta u Old Orchard, Maine. Sobe su veoma prostrane i imaju kuhinju. Lokacija je veoma povoljna za šetnju i obilazak velikog broja radnjica i restorana.

Seabreeze Suites – Nalazi se na nekoliko minuta od jedne od najlepših plaža u Old Orchard, Maine. U okolini se nalazi veliki broj turističkih atrakcija, kao što su restorani, prodavnice, zabavni parkovi itd.

Poslodavac nudi studentima smeštaj i organizuje kulturne aktivnosti za svoje zaposlene, kao što su obilasci grada, ručak za zaposlene, roštilj itd.

Job title Hourly wage Tips Housing provided Overtime
Housekeeper $ 10 Yes No No
Front Desk Clerk $ 10 No No No
Laundry $ 10 Yes No No