Alaska


HIT destinacija naše ponude u poslednje četiri godine. Preko 400 naših studenta je ovog leta učestvovalo na programu u gradovima Anchorage, Fairbanks, Seward i Denali. Rad u prestižnim hotelima i restoranima.
Za leto 2019. imamo u ponudi preko 350 pozicija na Aljasci.

Anchorage


Anchorage (Alaska)

Ovaj grad je kombinacija luksuznog velegrada i neistražene prirode, što ga čini nezaboravnom destinacijom. Anchorage je mnogo pristupačniji sto se tiče cena i troškova života od mnogih američkih gradova i u njemu ne postoji porez na promet.

Saznaj više

Fairbanks


Fairbanks Alaska

Fairbanks je drugi po veličini grad na Aljasci posle Anchorage-a. Ima 52 hiljade stanovnika, i sedište je Univerziteta Alaska.

Saznaj više

Denali National Park


Alaska Denali

Denali je jedno od najpopularnijih mesta za studente na programu Work and Travel jer omogućuje veliki broj radnih sati kao i razne pogodnosti za obroke i povoljne uslove uslove smeštaja. Tokom leta je jedno od 5 najposećenijih mesta od strane turista iz Amerike i Kanade.

Saznaj više

Seward


Alaska Seward

Seward je gradić na Aljasci udaljen oko 125 milja od Anchorage-a, na poluostrvu Kenai, a u blizini Kenai Fjords Nacionalnog Parka. Seward nudi veliki izbor aktivnosti kao i krstarenja fjordovima.

Saznaj više

Holland America Princess , Alaska


Radite za najvećeg organizatora putovanja na Alaska-i, koji u svom vlasništvu imaju veliki broj hotela širom Alaska-e, Princess kruzere i Holland America kompaniju za prevoz. Studentima se nudi mogućnost da rade na više lokacija, poslodavac daje mogućnost zapošljavanja parova i manjih grupa.

Saznaj više

Denali Visions 3000, Alaska


Denali Visions 3000 je korporacija koja obuhvata više kompanija smeštenih unutar i u okolini Denali nacionalnog parka: Denali Park Salmon Bake, 49th State Brewing Co, Denali Crows Nest Cabins and The Overlook Restaurant, Miners Market and RV Campground, Prospectors Pizzeria and Ale House,Sled Dog Liquors.

Saznaj više

TALKEETNA, ALASKA


Zanimljivost Talkeetna jeste da jedini asfaltirani put ima glavna ulica grada koja poseduje zvučni i vizeln znak koji Vam želi dobrodošlicu na samom ulasku u grad. Gradska populacija je dostigla vrhunac na više od 1000 tokom Prvog svetskog rata, nakon pada Aljaske železnice.

Saznaj više

HOONAH


Hoonah je grad u Saveznoj američkoj državi Aljasci. Lociran na 40 milja od glavnog grada. Pored turizma riba i ribolov jesu glavna grana industrije ovog grada. U gradu živi svega 760 ljudi po poslednjem popisu stanovništva.

Saznaj više!