O Nama


 • Work and Travel GROUP je departman najveće kompanije na ovim prostorima Special Travel Agency koja se bavi radnim programima i putovanjima za studente i mlade.

  Special Travel Agency sa svojim departmanima Work and Travel GROUP i Puzzle Group godišnje ima preko 4000 mladih i studenata koji su učesnici raznih programa širom sveta.

  Work and Travel Group studentima i mladima od 18 do 35 godina omogućava upoznavanje sa značajem programa kulturne razmene, stručne prakse, radnih programa u Americi i širom sveta, kao i značaj usavršavanja stranih jezika.

  Naš partner u SAD-u je najveća svetska kompanija i lider u organizaciji svih vrsta studentskih programa kulturne razmene koja je osnovana 1947. godine – COUNCIL ON INTERNATIONAL EDUCATIONAL EXCHANGE, koja je jedan od osnivača Summmer Work and Travel programa.

 • Nagrada
  Agencija Special Travel Agency –
  Work And Travel Group osvojila je
  treće mesto u izboru za najbolju
  društveno odgovornu kompaniju
  u kategoriji svih malih i mikro
  preduzeća u Srbiji u organizaciji
  Privredne komore Srbije.

VAŽNO!!! Svaka kompanija/agencija koja ima Summer Work and Travel Program u svojoj ponudi mora po Zakonu o Turizmu posedovati OTP licencu od zvaničniih institucija države Srbije kao i polisu osiguranja, kako bi mogla legalno organizovati ovaj program i putovanje  studenata u SAD!

Pored OTP licence 62/2011, Special Travel Agency poseduje i licencu za zapošljavanje od Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike Vlade Republike Srbije, koja je potrebna svim agencijama koje se bave poslovima zapošljavanja u inostranstvu!

U APRILU 2015. GODINE ORGANIZOVALI SMO NA SREBRNOM JEZERU U SRBIJI, NAJVEĆI WORK AND TRAVEL DOGAĐAJ U SVETU, NA KOME SU NAŠI AMERIČKI PARTNERI VRŠILI PRIPREMU STUDENATA , KAKO BI USPEŠNO KOMPLETIRALI SVOJ PROGRAM.

 • Konferencija , Beograd 2014.
 • Zašto se prijaviti na Work and Travel program