Viza


work-and-travel-viza
Student koji učestvuje na ”Summer Work and Travel USA” programu dobija J-1 vizu od američke ambasade koja je legalan dokument za ulazak u SAD. Ovaj dokument se izdaje uz obavezu da se kandidat nakon završetka programa vrati u svoju matičnu državu. Po pravilima Vlade SAD-a trajanje ove vize ne može biti duže od četiri meseca. Student ima pravo da boravi još jedan mesec turistički nakon isteka radnog dela programa tj. 30 dana, a koji su namenjeni isključivo za putovanja. Učesnici programa lično odlaze na razgovor u Konzulat SAD-a.

Taksa za viziranje iznosi 160 USD u dinarskoj protiv-vrednosti .

Preko 95% naših studenata koji apliciraju dobijaju vize!