Važne Informacije



  • Uslovi za učešće na Work & Travel program:

    • Svi učesnici moraju biti na nekoj od redovnih godina trogodišnjih, četvorogodišnjih, petogodišnjih, master ili doktorskih studija
    • Mora posedovati konverzacijsko znanje engleskog jezika (provera će se vršiti razgovorom ili pismenim putem)

     

  • Takođe:

    • Preporučuje se studiranje u kontinuitetu.
    • Potrebno je imati između 18 i 28 godina starosti.
    • Biti snalažljiv, fleksibilan, spreman na timski rad, saradnju i kompromise.
    • Kandidat mora biti radno sposoban.
    • Potrebno je imati važeći pasoš koji traje minimum do 01.06. 2018. godine.