Ocean City, Maryland


Ocean City, Maryland

Veoma popularna  turistička destinacija na istočnoj obali SAD-a, grad koji se proteže duž 10 milja duge peščane plaže ,privuče dnevno tokom letnjih meseci preko 300 000 turista, a godišnje ga poseti oko 10 miliona. Grad poseduje više od 9500 hotelskih soba, 21 000 apartmana  i ogroman broj restorana, prodavnica, barova…

Klima u ovoj regiji je suptropska , sa dnevnim temperaturama u toku leta od 26-30 stepeni što ga čini veoma popularnim kod turista iz Washington, D.C.-ja , Philadelphia-je , i New York City-ja i ostalih delova SAD-a.

POSLODAVCI:

Zaposleni u Coral Reef Cafe će biti deo dinamičnog tima Holiday Inn Hotel and Suites i radiće  sa ostalim Work and Travel studentima ,
na pozicijama na kojima će moći da kroz praksu usavrše jezik. Pored toga imaće veliku mogućnost da putuju u slobodno vreme do gradova: New York City, Philadelphia, Washington, D.C. Poslodavac nudi asistenciju za pronalaženje smeštaja,  a cene se kreću u rasponu od 90$-120$ nedeljno.OceanCityMaryland-2

 

Job title Hourly wage Tips Average hours per week Overtime
Salad Prep/Busser $ 8.00 Yes 30 hours Yes
Dishwasher $ 8.00 No 30 hours Yes
Hostess $ 8.00 No 30 hours Yes
32 Palm Restaurant nalazi se direktno na plaži u Ocean City-ju , i nudi raznovrsnu hranu i jedinstven ugođaj.

Godinama unazad zapošljava studente sa Work and Travel programa .

32-palm-restaurant

Job title Hourly wage Tips Average hours per week Overtime
Pool Bar Steward (Outside) $ 8.50 No 30 hours Yes

Harrison Group- Hilton Oceanfront Suites

Hotel je lociran u blizini većine restorana , klubova i radnji u Atlantic City-ju. Osvojio je niz priznanja kao što su TripAdvisor’s Travelers’ Choice Award 2012, AAA Four Diamond Award, One of the Best Hotels in U.S. by U.S. News & World Report, 2012 …

ilon Oceanfon OC

Job title Hourly wage Tips Average hours per week Overtime
Houseman $ 8.00 Yes 30 hours Yes
Housekeeper $ 8.00 Yes 30 hours Yes

Harrison Group- Holiday Inn Oceanfront 67th Street

Još jedan u nizu hotela iz grupacije Harrison, smešten na obali Atlantskog okeana. Prelepi bazen u čijem sklopu se nalazi i bar, pogled na okean čine ga idealnim mestom za odmor.

holiday-inn-hotel-and-suites-ocean-city-3387548636-4x3

Job title Hourly wage Tips Average hours per week Overtime
Housekeeper $ 8.00 Yes 30 hours Yes
Bellman $ 5.00 Yes 30 hours Yes
Houseman $ 8.00 No 30 hours Yes
Pool security $ 8.00 No 30 hours Yes
Laundry attendant $ 8.00 No 30 hours Yes
Front desk $ 8.00 No 30 hours Yes

Mug and Mallet 

Mug and Mallet je lociran između Prve i Druge ulice u poznatom Ocean City-ju i omogućava gostima da uživaju u neverovatnim sezonskim jelima od morskih plodova i egzotičnim pićima.
Ocean City je široko poznata destinacija mnogih turista koji letuju u Srednjem Atlantiku i često je posećena. Grad ugosti oko 350 000 turista svakog vikenda u toku leta, a ukupno oko 8 miliona u toku cele sezone. Nije previše udaljen od Washington-a, New York-a i Philadelphia-je.

Ocean City, Maryland se  nalazi u pojasu koji se proteže od juga države do Delaware-a. Sastoji se od niza hotela, motela, apartmana, shopping centara, stambenih naselja i zgrada. Letnje kuće koje su poreklom iz južnijih delova se nalaze na takozvanom Boardwalk-u. To je centar shoppinga, igraonica i klubova. Tu se takođe nalaze mnoga istaknuta preduzeća i objekti poput Dolles Candyland-a i dva zabavna parka. Ocean City je jedno od najzabavnijih i najtoplijih mesta gde možete provesti super leto! Prelepe plaže, pesak, sunce i more ucinice da Vam ovo leto ostane nezaboravno.

Razlozi zašto da se odlučite za Mug and Mallet:

Super lokacija- u centru! Radićete na samom Boardwalk-u, odmah preko puta plaže.
Zabava, jedno od mesta sa najbržim životom i velikim brojem turista.
Ocean City daje priliku velikom broju studenata sa J1 vizom iz raznih delova sveta tako da ćete upoznati mnogo novih prijatelja! Takođe poslodavac organizuje razna okupljanja studenata koji rade preko leta!

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week Bonus
Cook $ 8.75 No No* 0 No
Restaurant Server $ 3.63 Yes No* 0 No
Busser $ 3.63 Yes No* 0 No
Hostess/Food Runner $ 8.75 No No* 0 No
Bartender $ 8.75 Yes No* 0 No

*za pozicije kod kojih poslodavac ne obezbeđuje smeštaj, Work and Travel Group asistira pri pronalasku istog (jedinstvena ponuda na programu u ponudi isključivo naše agencije)