Istočna Obala II


Raznovrsnost i brojnost ponude poslova istočne obale II ogleda se u brojnim lancima hotela i trgovina multinacionalnih kompanija,ekskluzivnim i fast food restoranima i drugim poslovima na popularnim turističkim destinacijama u državama :South and North Carolina, New Jersey, Maryland, Minnesota, Massachusetts, Georgia…

Ostrvo Martha`s Vineyard


Ostrvo Martha`s Vineyard

Poslednjih 7 godina jedini u regionu obezbeđujemo ponudu i uživo intervjue sa poslodavcima sa ostrva Martha’s Vineyard. Iskoristi šansu i radi na, trenutno, najpopularnijem letovalištu u SAD (najveće satnice – u luksuznim restoranima i hotelima).

Saznaj više

Vermont


Food Lion

Vermont je država u New England regiji čiji je glavni grad Montpelier. Ime je dobila od francuskog geografa Samuel de Champlain-a koji je istraživao predele severoistoka SAD-a i nazvao ih “ver mont” što u prevodu znači “green mountain” odnosno zelena planina.

Saznaj više

Nantucket


Nantucket

Nantucket ostrvo se nalazi na 30 milja od obale Cape Cod-a , popularna je elitna turistička destinacija i letnja kolonija,  karakteristično je po jednim od najskupljih nekretnina u americi, po navodima magazina „Forbes“. Ostrvo na kome vetar savršeno uređuje plaže, gde svaki svetionik izgleda kao da je sa razglednice, za mnoge posetioce ostavlja utisak idealne turističke destinacije. Magazin „National Geographic“ ga je proglasio za najbolje ostrvo na svetu.

Saznaj više

Wildwood


New Jersy

Wildwood je porodično odmaralište sa bogatim sadržajem za sve uzraste- veliki broj restorana, pub-ova, kafića, diskoteka, sportskih barova, šetaliste sa zabavnim sadržajem i razni tipovi rekreacije na vodi.Ovo je popularno odmaralište za mnoge turiste iz New Jersey-a, Pennsylvania-e, Marylend-a, New York-a, Delaware-a tokom letnjih meseci.

Popularni turistički sajt TripAdvisor ga je proglasio najpopularnijim mestom u usponu turističkih destinacija Amerike za 2014. godinuTop destination on the Rise 2014

Saznaj više

North and South Carolina


North and South Carolina
Lokacije:

Atlantic Beach (North Carolina)

Myrtle Beach (South Carolina)

Charleston (South Carolina)

Saznaj više

Atlantic City


Atlantic City

Nadimak “America’s Favorite Playground” dovoljno govori o ovom gradu, smeštenom u južnom delu države New Jersey, poznatom po čuvenom šetalištu, kazinima,shoping-u, barovima i plaži.

Saznaj više

St. Louis, Missouri


St. Louis

St. Louis ili ‘’Kapija zapada’’ kako je ovaj grad poznat Amerikancima nalazi se samo na par stanica od Chicago-a, Kansas City-ja i mnogih drugih poznatih gradova…

Saznaj više

Boston, Massachusetts


Boston je glavni i najveći grad komonvelta Massachusetts. Jedan je od najstarijih gradova u SAD-u, osnovan je na poluostrvu Shawmut 1630. godine od strane puritanskih doseljenika iz Engleske…

Saznaj više

Avalon , New Jersey


Avalon je turističko mesto koji se nalazi u državi New Jersey. Smešten je na 10 km od Wildwooda, na Seven Mile Beach-u . Ovaj gradić ima jedinstven šarm koji nećete naći nigde drugo.

Saznaj više

Food Lion


Jedan od najvećih lanaca supermarketa u Sjedinjenim Američkim Državama osnovan još 1957. godine. Food Lion poseduje oko 1300 objekata širom Amerike.

Saznaj više

Hampton Jitney


Autobuski prevoznik Hampton Jitney sadrži luksuzna motorna vozila i limuzine koje prevoze između istočnog Long Island-a ( The Hamptons – najpoznatijeg letovališta za New Yorčane) i samog grada New York-a (uključujući aerodrom). Hampton Jitney je pionir među prevoznicima, koji radi 365 dana godišnje.

Saznaj više

Harbor View Restaurant


Harbor View Restoran je mesto gde ćete doživeti najlepše zalaske sunca, probati odličnu hranu, raditi pored samog okeana, na dokovima gde je zabava svakog dana. Nalazi se u državi New Jersey u gradu Cape May. Odlična lokacija na kojoj se nalaze neke od najlepših plaža, na samo 3 sata od New York-a, sat vremena voznje od Atlantic City-a, sat i po vremena od Philadelphia-je.

Saznaj više

 

Seawanhaka Corinthian Yacht Club


Seawanhaka Corinthian Yacht Club je jedan od najstarijih jahting klubova u zemlji. Lociran je u istorijskom delu Centre Island-a, NY, sa živopisnim pogledom na Oyster Bay Harbor. Seawanhaka je dom najprestižnijih svetskih regata, uključujući BA Cup, Lee Regatta i IIC’s. Jaht klub je lociran 50km od New York-a do kojeg studenti mogu da putuju autobuskom linijom ili vozom. Lociran u blizini metropole, Oyster Bay je poznat kao mali grad sa veoma prijateljskom atmosferom.

Saznaj više

ATLANTIC MANAGEMENT


Atlantic management poseduje tri hotela na dve različite lokacije: Rehoboth Beach i Bethany Beach, država Dalaware.Rehoboth beach je predivan manji grad na Istočnoj obali. Sa odličnom klimom, puno restorana, plaćanja osobođenim taxama, jedan je od najboljih izbora za turiste širom sveta.

Saznaj više

 

Murphy’s Market


Murphy’s Market postoji jos od ranih 70-tih, porodičan biznis koji poseduje 4 prodavnice u južnom delu New Jersey-a. Zajedno sa svojim zaposlenima, Murphy’s market se trudi da učini najboljim, druželjubivim i najuslužnijim supermarketom u New Jersey-u.

Saznaj više

The Reeds at Shelter Haven


“The Reeds at Shelter Haven“ je savremeni luksuzni hotel u Stone Harbor-u, u državi New Jersey, sa pogledom na zaliv sa 37 izrazito dizajniranih soba i apartmana. The Reeds nudi prekrasan primorski pogled i zalazak sunca koji se proteže preko zaliva, izvanredne gostinske sobe dizajnirane za udobnost i relaksaciju, restoran i još mnogo toga. U njemu je ambijent uređen u toplim zemljanim tonovima inspirisan prirodom i morem. 

Saznaj više