Dokumenta neophodna za prijavu


  • Za prijavu su potrebna sledeća dokumenta:

    • CV (dobija se u agenciji)
    • Kopija indeksa ( prve strane,poslednjeg položenog ispita i poslednjeg overenog semestra)
    • Kopija prve strane važećeg pasoša ( datum isteka pasoša mora biti najmanje 6 meseci nakon datuma završetka programa)
    • Kopija prethodnih američkih viza ( ako je kandidat vec bio u Americi)
    • Uverenje o studiranju ili kopija diplome
  • Nakon prijave kandidat će imati intervju radi procene stepena znanja engleskog jezika. Svaki kandidat dobijaće potrebna obaveštenja na email  o konkretnoj ponudi stručne prakse od strane američke kompanije kao i o novim ponudama iz oblasti za koje je kvalifikovan .