Central Usa


Od Teksasa na jugu do Velikih jezera na severu SAD-a, ponuda poslova Central USA nudi najveće i najposećenije nacionalne parkove poput Yellowstone-a, Grand Canyon-a, zabavne parkove Cedar Point (Ohio) i Valleyfair (Minnesota), ekskluzivne hotele kao što su Grand Hotel (Michigan), Waldorf Astoria u Park City (Utah), The Ritz-Carlton Club u Aspenu (Colorado) i mnoštvo drugih poslova.

Aspen, Colorado


North Dakota

Svetski poznata turistička meka za turiste iz svih delova sveta smeštena u Rocky planinama države Kolorado. Pored vrhunskih ski resort-a, ovo turističko mesto u toku letnje sezone nudi mnoštvo aktivnosti poput pešačenja, vožnje bicikla , jahanja konja, pecanja, raftinga, vožnje gondolom do vrha planine Aspen…

Saznaj više

Mackinac Island, michigan


Park City, Utah

Mackinac Island je ostrvo i istoimeni grad u državi Michigan. Ostrvo je pre evropskih doseljenika naseljavalo lokalno indijansko pleme, a u 19.veku je bilo strateška pozicija za trgovinu krznom na Velikim jezerima. Krajem 19.veka postaje popularna turistička destinacija američke više klase.

Saznaj više

Denver ekskluzivni hoteli


★Denver se smatra za jedan od lepših gradova u kom se nalazi preko 200 parkova. Ima veoma povoljnu klimu i preko 300 sunčanih dana u godini. U Denveru se nalazi preko 100 hotela i više hiljada restorana. Radite u renomiranim hotelima Sage Hospitality gruacije hotela u centru Denvera.

Saznaj više

Traverse city, michigan


Grand Canyon National Park, Arizona

Traverse City koji je dobio ime po zalivu Grand Traverse u kome se nalazi , smešten je u Michigan-u . Grad koji ima oko 15 hiljada stanovnika najveći je proizvođač višnji u SAD-u i domaćin Nacionalnog festivala višnje, koji poseti preko 500 hiljada turista svake godine.

Saznaj više

Yellowstone National Park


Yellowstone National Park, Montana

Provedite leto radeći u najvećem nacionalnom parku na svetu, koji se prostire na teritoriji tri savezne države (Wyoming, Montana i Idaho). Samo par mesta na svetu mogu da pruže posetiocu toliko prirodnih lepota i pejzaža kao ovaj park, što ga čini privlačnim za više od tri miliona posetilaca svake godine.

Saznaj više

Grand Canyon, Arizona


Grand Canyon National Park, Arizona

Idealna lokacija za sve studente koji vole prirodu, Grand Canyon je jedna od najčešće posećivanih turističkih destinacija na svetu. Preko pet miliona turista poseti park tokom godine.

Saznaj više

Zabavni Park Valleyfair


Valleyfair, Minnesota

Zabavni park Valleyfair nalazi se u gradu Shakopee jugozapadno od centra Minneapolis-a, u svojoj ponudi ima 75 različitih vožnji i atrakcija, uključujući i osam rolerkostera, vodeni park Soak City, Planet Snoopy, živu zabavu, veliki broj restorana i najnoviju atrakciju Dinosaurs Alive!

Saznaj više

Zabavni Park Cedar Point


Ovaj zabavni park se nalazi na obali jezera Erie u Sandusky, Ohio. Otvoren je još 1870. godine. Ovaj park ima više roller coaster-a nego bilo koji zabavni park u svetu i godinama unazad je proglašavan za najbolji zabavni park.

Saznaj više

Jackson Hole


Jackson je grad smešten u Jackson Hole dolini u Wyoming-u,  na 1.900 m nadmorske visine. Ovaj grad je polazna tačka za milione turista koji posećuju obližnji Grand Teton i nešto severnije Yellowstone nacionalni park.

Saznaj više

Galveston,Texas


Galveston je primorski grad na obali Meksičkog zaliva u državi Texas. Nalazi se na istoimenom ostrvu i udaljen je oko 70 km od Houston-a. Grad je osnovan 1839. godine, a jedno vreme je bio i glavni grad republike Texas nakon njenog osamostaljenja od Španije.

Saznaj više

Park City, Utah


Poznato turističko mesto koje se nalazi 50km jugoistočno od Salt Lake City-a godišnje samo od turizma doprinese ekonomiji Utah preko 500 miliona dolara. Forbsov turistički magazine je uvrstio Park City 2011. godine među 20 najlepših gradova Amerike.

Saznaj više

Montana


“Big Sky Country” ,”The Treasure State” samo su neki od slogana kojima je opisana Montana . Teritorija ove države bogata je gasom, rudama, šumama i drugim prirodnim bogatstvima . Sektor koji se najbrže razvija je turizam o čemu govori činjenica da milioni turista godišnje posete  Glacier National Park, Little Bighorn Battlefield National Monument i Yellowstone National Park.

Saznaj više

 

Devils Thumb Ranch Resort & Spa


Devils Thumb Ranch Resort & Spa je smešten u državi Colorado. Otvoren još od 1938. godine i obuhvata 6000 hektara.
Nudi mnoštvo rekreacija i aktivnosti tokom leta i tokom zime poput vožnje po planinama, jahanja konja, spustanja zip line-om, šetanja, pecanja, plivanja; Ako želite da upoznate prave kauboje, ovo je pravo mesto za to!

Saznaj više

Grande Teton Village


Vail Resorts Grand Teton Lodge Company je kompanija smeštena u Grand Teton nacionalnom parku. Gostima nudi jedinstvenu priliku da vide jedno od najlepših mesta na svetu. Poznati po unikatnom iskustvu u vođenju tura po planinama, odmaralištima, rekama. Veliki broj aktivnosti poput vožnje po planinama, šetanja, jahanja konja, veslanja;

Saznaj više

San Antonio, La Cantera Resort & Spa


La Cantera Resort & Spa je hotel koji je smešten u San Antonio-u, Texas. Sam grad je popularno turističko mesto i svojim mnogobrojnim atrakcijama kao što su Six Flags Fiesta, SeaWorld, River Walk i velikim brojem restorana i hotela privlači svake godine sve više turista.

Saznaj više